Права людини Суспільство

Науково-практичний коментар до Кодексу України з процедур банкрутства вже доступний користувачам LIGA360

Науково-практичний коментар до Кодексу України з процедур банкрутства вже доступний користувачам LIGA360

Днями функціонал інформаційно-правової системи, що є складовою IT-платформи LIGA360, поповнився новою важливою інформацією. Її користувачам став доступним науково-практичний коментар до Кодексу України з процедур банкрутства, який підготували науковці Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та фахівці з практики банкрутства юридичної компанії «НОБІЛІ».

Завдяки синергії наукової думки та практичного досвіду авторів цього Коментаря він, за оцінками експертів, стане зручним посібником-гідом для використання як професійною спільнотою, так і представниками бізнесу. Наразі в ньому наведено постатейне тлумачення чинного Кодексу України з процедур банкрутства та інших актів законодавства на підставі наукового аналізу законодавства та узагальнення судової практики. Крім того, використано нові й оригінальні підходи в роз’ясненні складних правових норм та найефективніші способи їх застосування у правозастосовній діяльності.

Запропонований коментар схвалено Національною асоціацією арбітражних керуючих України для використання у процесі підготовки осіб, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого, та у практичній діяльності арбітражних керуючих. Також коментар буде корисним для всіх, кого цікавлять актуальні питання правового механізму банкрутства: юристів-практиків, арбітражних керуючих, суддів, державних службовців, політиків, учених-правників, викладачів, аспірантів і студентів юридичних закладів освіти.

Доступ до електронної версії коментаря реалізовано у рішеннях LIGA360 для юристів, адвокатів та керівників. Коментарем до кожної статті зазначеного Кодексу можна скористатися, відкривши текст Кодексу за посиланням – https://ips.ligazakon.net/document/T182597  та натиснувши на відповідну іконку поруч із кожною статтею Кодексу. Крім цього, цей та інші коментовані кодекси представлені у відповідному модулі Коментовані кодекси. Електронна версія коментаря надає певні переваги для користувачів – це і можливість швидко працювати з текстом, використовувати та переглядати посилання на інші нормативні документи, аналізувати судову практику.

Цьогоріч компанії LIGA ZAKON планує продовжити процеси актуалізації коментарів до окремих кодексів, про що інформуватиме користувачів IT-платформи LIGA360 та юридичну спільноту.

Довідка: LIGA ZAKON – українська продуктова IT-компанія, заснована в 1991 році є провідним розробником інформаційних рішень для бізнесу та офіційним технічним адміністратором Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів.  LIGA ZAKON є розробником IT-рішень для професіоналів бізнесу та держсектору – LegalTech BizTech InfoTech MarTech. 

У листопаді 2021 року компанія заявила про своє нове позиціонування та рестайлінг бренду.  З компанії, яка виробляла ІТ-продукти для юристів і бухгалтерів трансформувалася у продуктову ІТ-компанію, яка надає IT-платформу LIGA360 для всього бізнесу, фахівців різних професій, компаній та держави в цілому.

Сучасна суть бренду виражена в словах «LIGA ZAKON» — Think digital – думай в цифровому форматі».

За версією GRС LIGA ZAKON входить у ТОП-10 кращих роботодавців України у сфері IT.

LIGA ZAKON входить до складу Групи компаній «ЛІГА».

Фото: пресслужби LIGA ZAKON

Контакти для ЗМІ: Ігор Халявінський

Тел.: +38 (050) 828-70-71, E-mail: [email protected] 


4 Травня

Шойгу, ймовірно, намагається стримати внутрішні очікування напередодні наступу РФ

Брінк розповіла, як США контролюють різні види допомоги Україні

Секрет рекордного врожаю кабачків: видаліть квіти з куща на самому початку

Великдень-2024: привітання у віршах, прозі та листівках

США обговорюють із G7 надання Україні допомоги за рахунок прибутків від активів Росії

3 Травня

Обвинувальний акт на депутатів Київської міської ради передали до суду: що сталося (ФОТО)

експосадовцю СБУ Наумову повідомили про підозру в незаконному збагаченні

Зеленський у Хмельницькому обговорив безпеку АЕС і відновлення пошкоджених ударами РФ енергооб’єктів

Кремль назвав «небезпечними» останні заяви Макрона і Камерона про війну в Україні

Озброєного наркодилера затримали в Києві: яке покарання йому загрожує (ФОТО)

«Оперативність важлива» – Зеленський про оголошені партнерами пакети допомоги Україні

У ГУР повідомили, коли можуть розпочатися «змістовні переговори» про мир із Росією

Киян та мешканців області закликають не відвідувати завтра деякі парки: причини

Камерон вважає, що Україна може завдавати ударів по території Росії британською зброєю

2 Травня

Смертельна ДТП сталася на Київщині (ФОТО)

Чому відбудову на Херсонщині поставили на паузу?

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ