Актуально Країна Новини Спорт Суспільство

Переваги Олександра Усика: боєць номер один в Україні та світі

Переваги Олександра Усика: боєць номер один в Україні та світі

Справжній патріот Олександр Усик


Вже зовсім скоро відбудеться довгоочікуваний бій, реванш між нашим українцем Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа. Поєдинок обіцяє полоскати нерви фанатам Усика та Джошуа, яких вистачає по всьому світу, буде захопливим, цікавим та непередбачуваним. Олександр Усик є чемпіоном світу по версії IBF, WBO та WBA у суперважкій вазі (19-0, 13 КО), передає NW

Наш Олександр має багато переваг, тому йому вдалося досягти значних висот у такому складному виді спорту, як бокс. Які ж переваги має наш боєць, що дозволяє йому безперешкодно перемагати своїх суперників? 

Однією із сильних сторін Олександра є його рухливість та незручний для суперників стиль шульги. Якщо в залі тренуються близько сотні хлопців, то менше 5% з них будуть шульгою. Пан Усик не дає, як то кажуть, в себе попасти, вміє рухатися по рингу не дозволяє загнати себе в кут. Як суперник переможе, якщо просто таки не може попасти?! Можливо колишнє минуле Олександра, коли він займався танцями, дає про себе знати (без сатири нікуди). 

Як висловлюється Томас Карті, який працює спарингером Ентоні Джошуа стосовно нашого боксера: «Мене вражає Усик наскільки він рухливий, його ноги дійсно чудові, у нього одні із кращих  базових боксерських навичок, таке не часто побачиш на елітному рівні суперваговиків». Томас Карті зізнався, що з самого початку любительської кар’єри хотів боксувати як Усик, тому що весь час спостерігав за поєдинками Олександра. 

До того ж пан Усик занадто рухливий для великого хлопця. Якщо дивитись бої у легкій вазі, там вже зовсім інакше на відміну від суперважкої ваги. Це логічно, адже якщо боксер важить більше 100 кг, то де там вільно рухатися по рингу. Хоча вислів знаменитого Мухамеда Алі: «Порхай як метелик…» є дуже доречним, але складним для суперваговиків. 

Можна багато перераховувати якостей та переваг Олександра Усика як боксера але основу ми зрозуміли. Головне залишатися не тільки чудовим спортсменом та чемпіоном, а ще і залишатися порядною людиною.  Олександр на всі 100% справляється з тим і тим. 

Окрім того, він є патріотом своєї країни, допомагає українцям: його благодійний фонд «Фонд Олександра Усика» продуктивний та цілеспрямований. Ми щиро віримо у перемогу нашого боксера та бажаємо йому перемогу у реванші і заткнути за пояс свого суперника, який великої про себе думки. 

Колись Ентоні Джошуа забрав чемпіонські пояси у нашого Володимира Кличко, а Усику вдалося їх відібрати. Олександру залишається і надалі їх зберегти у себе, тобто в Україні, а британець хай спіймає облизня. Все буде Україна!!!


6 Травня

Перша назва Нововоронцовки та що ховається на дні Каховського водосховища

ЗСУ відбили 36 атак Росії на Бахмутському напрямку – Генштаб

До суду передали справу заступника директора столичного компідприємства: що він скоїв

«Україна, а не Малоросія». Чому Архип Куїнджі – саме український художник?

Зеленський призначив голову Хмельницької ОДА

5 Травня

У Києві вночі підпалили автомобіль (ФОТО)

Україна перед «новим етапом» війни з Росією – Зеленський

«Кожен із нас повинен допомагати війську». Намісник Києво-Печерської лаври про Великдень і війну з Росією

Зеленський назвав питання, які обговорять на Глобальному саміті миру

USAID анонсувало пакет допомоги аграрному сектору України на 60 мільйонів доларів

У передмісті Києва змінили розклад автобусного маршруту: новий графік

«Лавра звільняється від вбивчої ідеології «русского мира» – Епіфаній про УПЦ (МП), еволюцію Зеленського і визнання ПЦУ

Члени ВЛК більше не зможуть ухвалювати рішення на власний розсуд – Міноборони

Соцвиплати на окупованих територіях: як зв’язатися з “Ощадбанком” та Пенсійним фондом

Зеленський заслухав доповіді Сирського і Буданова

Найпростіший спосіб підтримувати себе у формі у відпустці, харчуватися за хитрим принципом веселки

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ