LifeStyle Актуально Новини

6 лайфхаків для кухні, які стануть у пригоді будь-якій господині

6 лайфхаків для кухні, які стануть у пригоді будь-якій господині

Про це розповідає NewsWeek

Для того, щоб страви завжди вдавалися на відмінно, інколи замало просто дотримуватися встановленої рецептури: кулінари іноді опускають важливі деталі, вважаючи, що нюанси є загальновідомими. Тому наші очікування не завжди збігаються з реальністю.

Якщо ви хочете готувати з чудовим результатом, то візьміть на озброєння наступні 6 кулінарних лайфхаків:

1.Випічка та розігрівання.

Часто наші пироги виходять трохи сухуватими, хоча ми додаємо всі зазначені інгредієнти. Щоб цього уникнути, необхідно ставити всередину духовки ємність із чистою водою. Рідина під час випаровування допомагає зберегти випічку, роблячи її більш вологою.

2.Найсмачніша рисова каша.

Зазвичай нам говорять про те, що досить просто промити рис, дочекавшись моменту, коли вода стане чистою. Так робить багато хто, але каша не виходить такою розсипчастою і неймовірно смачною. Щоб поліпшити якість рису, вам варто відправити його постояти в чистій воді на кілька годин і тільки потім приступати до приготування страви.

3.Обсмажена цибуля красивого кольору.

Цибуля надає страві приємного відтінку смаку. До того ж це обов’язковий компонент практично для всіх страв. Однак вона часто пригорає і набуває некрасивого кольору. Щоб цього уникнути, через кілька хвилин після початку обсмажування варто всипати дрібку звичайної харчової соди.

4.Повітряна випічка.

Щоб тісто виходило таким, як треба, ніколи не варто додавати борошно в його звичайній консистенції. Спочатку наситьте його киснем, пропустивши через сито.

5.Смачний фарш.

Найсмачніший фарш виходить у тих господинь, які на 70 % свинячого м’яса беруть третю частину яловичої вирізки. Так, такий варіант виходить трохи дорожчим, але результат перевершує всі очікування. Також разом із м’ясом варто одразу прокрутити цибулю та часник.

6.Смажена картопля.

Цю страву готувати насправді непросто, тому що варто дотримуватися низки нюансів. Наприклад, найкраще смажити на вершковому маслі, додавши невелику кількість солі в самому кінці. Також картоплю не варто занадто часто перемішувати, інакше вона перетвориться на смажене пюре.


20 Липня

У Києві прокурорський працівник збив жінку на переході та намагався втекти

Якого кольору автомобілі обирають українці: рейтинг популярних відтінків та моделей

Російські війська здійснили 457 атак на Запоріжжі: троє мирних мешканців поранені

ФГВФО виставив на продаж активи шести банків на понад 84 млн грн

ЄС затвердив 18-й санкційний пакет проти росії: нові обмеження на нафту, газ і судна

В Україні створять аналог департаменту DOGE для оптимізації держвитрат

Олександр Усик нокаутував Даніеля Дюбуа та став абсолютним чемпіоном світу

19 Липня

Ільхам Алієв закликав Україну не погоджуватися на окупацію своїх територій

Україна працює над новим етапом обміну полоненими з рф — Зеленський

ГУР повністю знищило інформаційні системи «Газпрому» під час масштабної кібератаки

Зеленський анонсував нові санкції, переговори з рф та нагороди героям

У кремлі згадали спалення Києва 1169 року як «об’єднання російських земель»

Який розмір пенсії отримають українці із середньою зарплатою у 2025 році

Спецпризначенці ГУР ліквідували трьох кадирівців у тилу окупованої Запорізької області

Вартість оренди житла в Україні зросла: рекордне подорожчання у великих містах і у Києві

Підлітки з Бердянська посмертно нагороджені орденом Свободи за мужність

БІЛЬШЕ НОВИН