Новини Спорт

Боксер Олександр Усик викупив права на трансляцію свого поєдинку

Боксер Олександр Усик викупив права на трансляцію свого поєдинку

Український боксер, чемпіон світу супер-тяж Олександр Усик викупив права на трансляцію свого поєдинку, який вже скоро відбудеться 20 серпня у Саудівській Аравії, щоб українці мали змогу безкоштовно подивитись головний поєдинок року, передає NW.  

Генеральний директор компанії К2 Promotions Ukraine Олександр Красюк у своєму інтерв’ю для Instagram-каналу Luckypunchnet розповів усі подробиці. Він зазначає, що Олександр Усик отримав права на показ поєдинку за свої гроші. Це так званий подарунок українським вболівальникам боксу. Через прямий ефір кожен бажаючий зможе безкоштовно подивитись бій Усик-Джошуа. Наразі проводиться максимальна дистрибуція показу поєдинку. Компанія Megogo буде формувати супутниковий сигнал. У кого не буде доступу до Інтернету чи до того ж Megogo, зможе спостерігати за поєдинком у прямому ефірі на телеканалі «Суспільне». Також буде можливість подивитися цей бій в Youtube на офіційному каналі Олександра Усика. 

Як наголошує Олександр Красюк, що наразі їх задача це зробити максимальну кількість контактів з аудиторією, так як фонд Олександра Усика використовує цю можливість для того, щоб зібрати гроші для допомоги Україні. Під час прямого ефіру кожен бажаючий буде мати можливість за допомогою QR-коду зробити внесок до перемоги. Також усі гроші від спонсорів, які будуть допомагати з трансляцією, переходитимуть у фонд пана Усика.

Даний бій з Ентоні Джошуа на цей раз є не простою подією, воно тут на другому місці. Це в першу чергу метод, яким хоче скористатися Олександр, адже він заснував свій благодійний фонд, який дуже успішно працює, допомагає людям і нашим військам. 

Деякі фанати боксу і скептики в одному обличчі виказують невдоволення, чому боксеру Усику можна покидати територію Україну, а іншим чоловікам ні. Як зрозуміти таку логіку? Це наче абсурд. По-перше, Олександр батько трьох дітей, а по-друге, завдяки своїм перемогам, чудовій репутації та всесвітній славі – дуже допомагає своїй країні, навіть знаходячись за кордоном. Хоча завжди знайдуться люди, яким будуть усім незадоволені, якщо сонце – то спека, якщо дощ – то холодно і так далі. 

Ми віримо в перемогу Олександру Усика, з ним вся Україна і весь світ, це не перебільшення, а дійсно правда, так як зашкалює показник кількості фанатів Усика по всьому світу. Він не тільки успішний боксер, а і патріот своєї країни, який не хизується своєю популярністю, а допомагає звичайним людям і військовим силам. 


26 Липня

Киянам нагадали про ціну втрат української спадщини (ФОТО)

Зеленський заявив про «хорошу динаміку» ракетної програми України

в Угорщині погрожують блокувати кошти Фонду миру, поки Україна не дозволить транзит нафти «Лукойлу»

Вязкости масла

як підприємства в окупації працюють на потреби армії РФ

Богдан Шевчук: легендарний командир, який змінює хід війни

У НАТО відреагували на падіння уламків російського дрона у Румунії

У Києві анонсували зміни на транспортних розв’язках

Легалізації захоплених українських територій військовим шляхом мабуть не відбудеться – Олександр Левченко

Делегація України відмовилася від участі в засіданні Радбезу ООН під головуванням Росії – коментар

Погане самопочуття після масажу – це норма: 7 симптомів, через які не варто перейматися

Зеленський анонсував «більше інформації» щодо розслідування вбивства Фаріон завтра

Відключень світла, опалення та води не уникнути: хто зимою опиниться у гірших умовах

Залежні від Росії. Як Угорщина і Словаччина сваряться з Україною через російську нафту?

Пройти «між крапельками» національної безпеки та релігійної свободи. Що відбувається із забороною УПЦ (МП)?

Очільник Пентагону про російські й китайські військові літаки біля Аляски: «це не стало несподіванкою»

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ