Новини Спорт

Довгоочікуваного бою не буде! Циганська принцеса не в змозі вийти на ринг

Довгоочікуваного бою не буде! Циганська принцеса не в змозі вийти на ринг

 Неодноразово ми випускали статті, щодо подробиць поєдинку між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі. Ще у серпні 2023 року, коли Сашко здобув другу перемогу над британцем нігерійського походження Ентоні Джошуа, наш боксер заявив, що бажає викликати на поєдинок Тайсона Ф’юрі. Багато хто скептично віднісся до цієї заяви, і вважали, що Усик замалий для «жирного» циганського короля. А батько Ф’юрі навіть сказав, що його невістка Періс (дружина Тайсона), більша за габаритами ніж Усик. (Цікаво чи образилась невістка на свекра за такі слова)? У грудні того ж 2022 року, Ф’юрі після своєї чергової перемоги викликав на ринг Усика, і всіляко ображав нашого боксера. Але Олександр гідно тримався і не піддавався на провокацію.

    У 2023 році не вдалося провести поєдинок, бо Ф’юрі весь час знаходив якісь відмазки, щоб не проводити бій з нашим богатирем. Але сторони нарешті домовились. Нагадаємо, що Усик та Ф’юрі домовились і офіційно оголосили, що поєдинок віку відбудеться 17 лютого 2024 року у Саудівській Аравії. Промоутери наголошували, що араби не скупляться на грошові винагороди, і обидва боксери зароблять чималу суму грошей.

    Але як каже відома приказка: «Не сталося, так як гадалося». Тайсон Ф’юрі виклав відео, де під час спарингу отримав розсічення ока, а пізніше додав і фото. Ось що заявив Ф’юрі: «Я надзвичайно спустошений  після того, як довго готувався до цього бою,  і був у відмінній формі. Мені шкода усіх, хто приймав участь в цій грандіозній події, і я буду наполегливо працювати над перенесенням дати бою, як тільки моє око загоїться».

     Отже, ми знову бачимо, що поєдинок віку вкотре зривається. Можливо датою перенесення буде червень місяць, але це точно невідомо. Дуже хочеться просто таки вибачитися перед читачами за всі статті, які ми готували про бій Усик-Фюрі, так як знову поєдинку не буде. Ну і хто тут боягуз, кролик, гей з сережкою у вусі, малий тощо? Це лише мала частина слів, якими Ф’юрі ображав Усика. А тепер він просить в Олександра та його команди пробачення.

     Навіть британські фанати боксу у великому розчаруванні. Заради цікавості почитали їхні коментарі на одному з боксерських форумів, які у стилі «і сміх, і гріх». Багато хто взагалі не вірить, що розсічення таке сильне і пишуть: «Добре синці Ф’юрі намалювали». Крім того у бік Ф’юрі сипляться лайливі та нецензурні слова. Одним словом – розчарування. Ми ні в якому разі не злословимо, а лише співчуваємо циганському балакуну, бо який же він король…

    P.S. Наша редакція вітає Олександра Усика та його дружину Катерину з народженням донечки, яку назвали Марія, бажаємо малюку міцного здоров’я, щастя та кохання.


3 Травня

У ГУР повідомили, коли можуть розпочатися «змістовні переговори» про мир із Росією

Сумісність по гороскопу: хлопці цих знаків Зодіаку стають найдбайливішими чоловіками

Киян та мешканців області закликають не відвідувати завтра деякі парки: причини

Камерон вважає, що Україна може завдавати ударів по території Росії британською зброєю

2 Травня

Смертельна ДТП сталася на Київщині (ФОТО)

Чому відбудову на Херсонщині поставили на паузу?

Шольц і Макрон проведуть таємну зустріч в Парижі напередодні візиту Сі

«Весь світ донатить». На «Євробаченні» збирають гроші на відбудову розбомбленої української школи

«У мене є стратегічна мета – Росія не може перемогти в Україні» – Макрон в інтерв’ю The Economist

Заполітизованість чи безгосподарність держави: в КМДА прокоментували ситуацію з Поштовою площею — чи є загроза колапсу

закон про«іноагентів» ставить під загрозу євроатлантичну інтеграцію Грузії

Мешканців Київщини попередили про зміни в роботі громадського транспорту

як вони з’явилися у Європі та стали угорцями

Кулеба пояснив, чому Росію не запросили до Швейцарії на саміт миру

Президент звільнив очільника Департаменту кібербезпеки СБУ Вітюка

Чому не можна прасувати постільну білизну, чим це може бути небезпечно

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ