Новини Спорт У світі

Гідна поведінка Олександра Усика проти грубощів Тайсона Ф’юрі

Гідна поведінка Олександра Усика проти грубощів Тайсона Ф’юрі

3 грудня у Лондоні проходив вечір боксу, де наш українець Денис Берінчик отримав перемогу спільним рішенням судів та став чемпіоном Європи. Але головним поєдинком вечора був бій між Тайсоном Ф’юрі та Дереком Чисорою, обидва є британцями. 

Як передає NW, ці два спортсмени є хорошими друзями, і щоб заохотити фанів боксу до цього поєдинку спеціально влаштували конфлікт. Так як у квітні цього року Ф’юрі переміг британця Ділана Вайта. А перед цим поєдинком Чисора сказав, що влаштовує парі з іншим боксером новозеландцем Джозефом Паркером і ставить свій будинок на перемогу саме Вайта. Ф’юрі дуже бурхливо на це відреагував і сказав, що Чисора йому не друг і обов’язково наб’є йому пику. Таким чином і дійшло до поєдинку.

Олександр Усик та Джо Джойс спостерігають за
поєдинком між Ф’юрі та Чисорою

     Але багато фанів боксу негативно віднеслись до цього поєдинку, всі розуміли цю постанову та інтересу до бою теж не мали, оскільки Чисора вже два рази програвав Ф’юрі. Якби там не було бій все одно провели 3 грудня і так званий «циганський король» (як себе називає Ф’юрі) переміг закадичного друга та заробив 25 мільйонів доларів.

     На вечері боксу у Лондоні був присутнім і наш топовий боксер Олександр Усик. У інтерв’ю, яке він давав іноземному журналісту, Усик сказав, що якщо Ф’юрі здобуде перемогу, то він підніметься до нього на ринг і викличе на бій, тепер вже наживо. Так як Олександр після перемоги над британцем Ентоні Джошуа у Саудівській Аравії, публічно заявив, що тепер хочу поєдинком з Тайсоном Ф’юрі.

     Ф’юрі після здобуття перемоги над Чисорою та прийнявши купу привітань, та заспівавши гімн переможеному супернику, відповідаючи на питання журналіста як завжди у своїй комічній, але агресивній манері крикнув: «Де Олександр Усик, цей кролик? Гей кролик!». Циганський король (хоча більше не король, а клоун) завжди виділявся нахабною поведінкою, грубощами, неповагою до колег-спортсменів. Хоча, можливо він дуже хороша людина, просто спеціально таким чином набиває собі велику кількість фанатів, чи дійсно невихована нахаба.

Кому циганський король, а кому звичайна нахаба

     Олексапндр Усик сидів у другому ряду поруч з відомим боксером та колишнім суперником Джо Джойсом і почувши виклик Ф’юрі піднявся зі свого місця і підійшов до рингу. Циганський король-клоун ще більше розійшовся у своїх виразах побачивши Олександра та його директора Олександра Красюка. Ф’юріу своїх словах не мав тверезих думок, таке склалось відчуття наче він завівся як мотор автомобіля, у його словах були присутні і «сучка», «сосунок» «уродець». Крім образ до Усика Ф’юрі ще й Красюка осипав грубощами.

    А як вів себе наш топовий Олександр Усик? На відміну від Ф’юрі Олександр  спокійно, без емоцій дивився в очі нахабнику, єхидно не посміхався, не кидав образливі слова у відповідь – а гідно вислухав можливого суперника та прийняв його виклик. Таким чином Олександр є не тільки топовим боксером світу, а ще показав гідну поведінку, свою вихованість, спокійну манеру сприйняття образливих, неприємних слів із нецензурною лексикою. Ф’юрі повинен навпаки бути вдячним, що може провести бій  з такою хорошою, доброю та чудовою людиною як Олександр Усик.

    Багатьом фанатам така поведінка Ф’юрі дуже сподобалась, а це означає, що їм просто потрібне шоу, а не справжній бокс. Прихильники Олександра Усика та просто любителі боксу відмітили для себе, що українець гідна, праведна людина, яка має велику повагу до своїх суперників, до усіх фанатів, журналістів та глядачів. Ну що ж хтось там казав, що британці є одними з найвихованіших людей у світі, а ми даємо їм відсіч – найвихованіші люди живуть в Україні.  Ми віримо у перемогу Олександра Усика над циганським клоуном, вибачте королем, якщо поєдинок відбудеться, бо домовленості поки тільки на словах. Все буде Україна!


28 Квітня

Зеленський звільнив голову Броварської РДА, якого затримали через аварію

Атака Росії була спрямована в тому числі на газові об’єкти, які забезпечують постачання до ЄС – Зеленський

Забудьте про нашатир: простий спосіб помити вікна без розводів

У Києві чоловік впав у величезну яму: знадобилась допомога рятувальників

Фіно-угри – пасинки держави російської. Як Москва асимілює корінні народи на теренах РФ?

Лубінець звинуватив Міжнародну федерацію Червоного Хреста в «підіграванні російській агресії»

27 Квітня

Стало відомо скільки об’єктів на Київщині змогли відбудувати після обстрілів

Україна і «китайська Європа». Чого очікувати від візиту очільника Китаю?

Ташева прочитала лист кримського політв’язня Нарімана Джеляла у його день народження

в Держдепартаменті передбачають «швидкі зміни» на фронті

Уряд Данії погодив додаткові 590 мільйонів євро військової допомоги Україні у 2024 році

Де зустрітися з друзями: ТОП-5 барів Києва з найсмачнішими коктейлями

«Українець свідомого вибору». Що зробило Казимира Малевича творцем сучасного мистецтва?

Уряд збільшив суму мікрогрантів для Харкова – Шмигаль

Остін оголосив про виділення США 6 мільярдів доларів безпекової допомоги Україні

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot та готує до відправки танки Leopard – Міноборони

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ