Новини Спорт Суспільство У світі

Нарешті офіційне підтвердження бою Усик-Дюбуа

Нарешті офіційне підтвердження бою Усик-Дюбуа

 Чемпіон світу супер-важкої ваги боксер Олександр Усик, так і не дочекався поєдинку з балакучим «циганом-клоуном» Тайсоном Ф’юрі.  Олександр у грудні минулого 2022 року підійшов до рингу, де Ф’юрі приймав вітання за перемогу над Дереком Чисорою, а потім викликав нашого чемпіона. Фанати боксу пам’ятають нахабну поведінку британця та його образливі слова у бік Усика. Олександр спокійно та гідно себе повів і не опускався до низького рівня образ «циганського-короля», передає NW.  

      Ф’юрі які тільки не ставив неприйнятні умови щодо проведення поєдинку, там були і  30% для Усика, відмова від реваншу, вибір місця проведення. Але Олександр все одно на все погоджувався, це дійсно справжній боксер, якого не цікавлять гроші, а бажання забрати пояси, перемогти та гідно піти на пенсію. Ф’юрі весь час говорить, що йде на пенсію але цього досі не сталося (прямо як рашистський гурт Іванушки Intermational, які кожен рік влаштовують прощальний гастрольний тур і все ніяк не закінчать співати). 

     Ф’юрі вже давно показав, що його цікавлять лише гроші, самозакоханість, нахабна поведінка, алкоголь. Вже те, що він не вийшов у реванш з Володимиром Кличко показує його боягузом та не справжнім професіоналом боксерської справи. 

     Якби там не було, скоріше за все поєдинку Усик-Ф’юрі ми не побачимо. Але Олександр не сидить без діла, а готується до поєдинку, який відбудеться 26 серпня у місті Вроцлав, Польща. Розмови про поєдинок вже були давно але підтвердження не було, так як у Дюбуа травма коліна і було точно не відомо чи зможе він вийти на ринг 26 серпня але тепер є офіційне підтвердження, що на арені Station Wroclaw у Польщі відбудеться поєдинок між об’єднаним чемпіоном суперважкої ваги нашим українцем Олександром Усиком  та британцем Даніелем Дюбуа.

     Майбутній суперник Усика – Даніель Дюбуа, він не такий відомий як Тайсон Ф’юрі тому розкажемо про нього більш детальніше.  Дюбуа це чемпіон світу по версії WBA World, він є обов’язковим претендентом на титул боксера Усика WBA Super. Дюбуа  25 років, він громадянін Великої Британії, має прізвище «Динаміт». До речі працює з компанією промоутера Френка Уоррена (того самого, який працює із Ф’юрі). Британецб періодично змінює тренерів як правило після поразок (такий же підхід і у иншого британця, колишнього суперника Усика Ентоні Джошуа).

     За словами експертів Дюбуа не рівня Олександру Усику, він постурається нашому богатиреві у швидкості, техніці, таймінзі і звисно ж у прийнятті рішень. Одним із  завдань на думку експертів, що потрібно робити британцю, так це нав’язувати силове протистояння та намагатися перетворити поєдинок у драку ( можливо натякують на «брудний бокс»). Інші експерти наголошують, що для перемоги Дюбуа весь поєдинок потрібно працювати першим номером, пресингувати, заганяти Олександра в уток або біля канатів. 

     Експерти радять британцю мати активний пресинг і не дозволяти Усику діяти на випередження, навалюватися всім тілом, арацювати передпліяям. Але така тактика бою доволі енергозатратна, тому поради можуть виявитися неякісними. 

     У Великій Британії вважають, що бій з Дереком Чисорою для Олександра Усика був набагато складнішим ніж з Ентоні Джошуа і порівнюють Дюбуа з іншим британцем. На відміну від Чисори, Дюбуа набагато молодше, сильніший, більш стійкий та витриваліший, вибуховий (тому має прізвисько «Динаміт»), має більшу потужність і не таку зношеність (вибачте за алегорію).

      Якби там не було ми впевнені у нашому богатиреві Олександрі Усику та віримо у його перемогу. Так, поєдинок, можливо, буде не такий грандіозний як наприклад із Ф’юрі чи з Вайлдером та і взяти з Дюбуа особливо нічого але те, що Олександр не біжить від суперників, а йде у бій, вже дає наснаги та гордість, що ця людина виступає під українським прапором. Ми бажаємо міцного здоров’я Олександру Усику, вдалих та якісних тренувань та мирного неба над головою усім нам. Все буде Україна!!!


1 Травня

Армія РФ готується до подальших наступальних дій і потрібно зірвати російський наступ – Олександр Левченко

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС та церемонія нагородження незалежної будівельної премії “ТВОРЕЦЬ РОКУ” 

Пільговий тариф на електроенергію для населення: скільки коштує світло у травні

у Словаччині надали захист соратнику Медведчука

Остін закликає країни, які мають Patriot, передавати їх Україні

Верховна Рада частково відновлює доступ журналістів до засідань

Зміни у ПДР: що потрібно робити водіям з 1 травня

«Наше покликання – допомогти своїм». Діаспора в Греції підтримує біженців і армію

Україна не повідомляла про нові відступи від Конвенції про права людини

Міністри країн G7 домовилися зменшувати залежність від Росії в атомній енергетиці

Стануть дуже токсичними: 4 продукти, які в жодному разі не можна прибирати в холодильник

Куди піти у Києві: найцікавіші події травня

Єрмак обговорив звільнення військовополонених із представником Ватикану

30 Квітня

У Києві психіатр заробляв на ухилянтах: подробиці

Уламки літака «Мрія» стали основою для благодійної колекції прикрас

“Вишиваємо Перемогу”: з’явився проморолик до  Всесвітнього дня вишиванки

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ