Новини Технології

Нові горизонти інтимності: як технології змінюють наше уявлення про задоволення

Нові горизонти інтимності: як технології змінюють наше уявлення про задоволення

Вже звичні багатьом класичні інтимні девайси галантно поступаються дорогу пристроям нового покоління. VR-технології, іграшки з синхронізацією, «розумні» приладчики для чоловічої та жіночої насолоди – все це викликає інтерес у любителів секс-іграшок і дає можливість відчувати більше яскравих та насичених відчуттів від одиночної мастурбації чи інтимних розваг із партнером.

Еротика у VR

Глибоке занурення у світ дорослих розваг надає інноваційна технологія VR. Як це здійснюється? Охочий розважитися одягає особливі окуляри, після чого запускає спеціальне відео. Створюється відчуття причетності до пікантних дій, що розгортаються. Наприклад, граючий може віртуально опинитися в кімнаті з ефектною красунею, що спокушає його танцями, або бути допитуваною суворою жінкою-поліцейським у відвертому тематичному костюмі.

Варіантів таких відео є величезна кількість. Кожен легко підбере собі сценарій до душі. Деякі нові технології дозволяють додатково підключати тактильні дії. І хоча повної реалістичності торкань поки що досягти складно, проте ефект присутності посилюється, що робить гру ще цікавішою та хвилюючою. До речі, просунуті компанії виробляють особливих ляльок, з якими можна кохатися в VR-окулярах.

Теледильдоніка

Закохані, яким доводиться на якийсь час розлучатися, більше не зобов’язані нудьгувати без інтимних радощів у болісному очікуванні зустрічі. Спеціальні пристрої з функцією теледильдоніки дозволяють насолоджуватися один одним на будь-якій відстані – партнери можуть бути навіть у різних частинах світу. Секс-іграшки такого типу вміють вібрувати, пульсувати та виробляти інші цікаві ефекти під такт рухів приладу, що синхронізується.

Це здається неймовірним, але й на великій відстані партнери можуть відчувати відчуття, які приносить звична класична близькість. Необхідний лише доступ до інтернету, а також слід завантажити спеціальну програму на смартфоні. Відбувається це так – дівчина рухає своїм девайсом, а пристрій партнера відгукується на кожен її рух. Таким чином, закохані можуть легко доставляти один одному бажані еротичні переживання.

Смарт-девайси

Вібруючі пристрої для чуттєвого задоволення подобаються практично всім, хто користується інтимними приладчиками. Але наскільки приємніше розважатися з такими девайсами, що збуджують, якщо можна забути про необхідність натискати кнопки або розбиратися з дистанційним пультом. Смарт-іграшки для дорослих управляються за допомогою смартфона, на який попередньо необхідно встановити безкоштовну програму. А далі починається справжнє неземне блаженство та абсолютний комфорт для користувача.

Основна функція смарт-девайсів, яка користується найбільшою популярністю – це управління інтенсивністю та швидкістю вібрації. Можна не просто вибирати вже існуючі режими стимуляції, а й створювати свої власні. Але це далеко не все, на що здатні інноваційні інтимні пристрої. Користувач може легко синхронізувати рухи девайса з улюбленою мелодією, настроїти керування голосом або використовувати прилад для зміцнення інтимних м’язів.

Підібрати бажаний аксесуар для яскравих відчуттів дуже просто. Достатньо заглянути на сайт інтим-магазину SexToys і розглянути варіанти, що зацікавили. Необов’язково починати одразу зі складних моделей. Початківцям варто придивитися до девайсів з найпростішим функціоналом – наприклад, пристроям тільки з вібрацією або приладчиком невеликих розмірів. Варто зауважити, що використання секс-іграшок позитивно позначається на лібідо – чутливість ерогенних точок підвищується, а це робить будь-які інтимні розваги ще приємнішими.


19 Травня

Форум Investman виходить на міжнародний рівень

як відбудовують Миколаївщину під час війни?

Зеленський закликав Польщу спільно протидіяти атакам Росії на газову інфраструктуру на заході України

МЗС РФ оголосило британського військового аташе персоною нон ґрата

«Це не наступ, це захист» – Зеленський щодо обмеження використовувати західну зброю для ударів по Росії

Тривалі відключення світла анонсували на Київщині: електропостачання не буде до 12 годин

Україна та Словенія підпишуть двосторонню безпекову угоду – Зеленський

Україна «має цифри» щодо чоловіків, які виїхали за кордон та не повернулися

Як запобігти появі зморшок у зоні декольте: 3 головні поради

Зміни в роботі громадського транспорту анонсували у Києві: маршрути

100-річний ювілей. Микола Береславський готував акт самоспалення, протестуючи проти русифікації

У Пентагоні розповіли, коли відбудеться наступне засідання «Рамштайну»

18 Травня

Як Україна протистоїть ВІЛ

Ажіотаж в Україні: громадянам пояснили, що потрібно робити

Зеленський закликав до раціонального енергоспоживання на тлі підготовки до опалювального сезону

Україна та союзники мають «однакові цінності», але часто «різні погляди» на закінчення війни

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ