Новини Спорт

Поєдинок віку нарешті відбудеться???Український богатир проти британського балакуна

Поєдинок віку нарешті відбудеться???Український богатир проти британського балакуна

Розмови про поєдинок між непереможним Олександром Усиком та балакуном і клоуном в одному обличчі Тайсоном Ф’юрі ведуться ще з минулого року. Фанати та експерти вже втратили надію побачити цей грандіозний поєдинок, але нарешті справа зроблена! У Лондоні Олександр та Ф’юрі офіційно підтвердили, що поєдинок відбудеться 17 лютого 2024 року. Бій пройде у країні, яка ну дуже багато останні роки вкладає гроші у спорт, мова йде про Саудівську Аравію та місто Ер-Ріяд. Не будемо рахувати чужі гроші, хоча клімат там не дуже зручний бо дуже спекотно, але пам’ятаємо, що хто платить- той і музику замовляє, передає NW.

      Олександр Усик мріє провести поєдинок у своїй рідній країні, але поки не закінчиться війна про це можна тільки мріяти. Та і Ф’юрі весь час каже, що для нього гроші на першому місці, тому всі його слова про пенсію і досі залишаються лише балачками. Для нашого Сашка не гроші в пріоритеті- а перемога! Які ж вони все ж таки різні! І це не тільки тому що він наш українець, Усика поважають в усьому світі, багато боксерів ставлять його у свій приклад, ним захоплюються, вважають справжнім спортсменом, який не продався за гроші.

      Навіть на прес-конференції у Лондоні Усик та Ф’юрі вели себе по різному. Спочатку на дуелі поглядів британець штовхав українця, що довелося їх рознімати. Потім Ф’юрі вигукував лайливі та образливі слова у бік Олександра. Наш Сашко просто доброзичливо посміхався та казав «говори ще». Це ж треба мати таку витримку!

     У своєму останньому поєдинку, який проходив у Ер-Ріяді, Ф’юрі падав у нокдаун вид Френсіса Нгану та ледве переміг роздільним рішенням судів. Замість веселої перемоги Ф’юрі був похсмурим та лунала гробова тиша ( а він же захвичай з пафосом розважається). Як сказали експерти: «Такого Ф’юрі Усик би легко переміг», скоріш за все британець отримав гіркий урок і тепер замість пива буде активно тренуватися. 

      Маємо надію, що наш богатир поставить британця на місце своєю перемогою. І Ф’юрі вже нарешті піде ганебно з боксу на пенсію та буде виховувати своїх 7-х дітей та попивати пиво на лавці у парку.

     P.S. До речі Ф’юрі переміг у номінації самого сексуального спорсмена у світі. Цікаво, хто за нього голосував чи ця перемога була куплена Ф’юрі, адже по голосах він обійшов свого молодшого брата Томмі (який дійсно дуже привабливий та не схожий на свого старшого брата) та обійшов навіть португальського красеня футболіста Кріштіану Роналду (отой вже точно найсексуальніший спортсмен). Дивлячись на товсте тіло Ф’юрі (він сам себе називаю «жиробасом») неприємну посмішку та костюми  без смаку, які схожі на клоуна із цирку – ну зовсім не віриться, що він може бути найсексуальнішим спортсменом. 


3 Травня

Киян та мешканців області закликають не відвідувати завтра деякі парки: причини

Камерон вважає, що Україна може завдавати ударів по території Росії британською зброєю

2 Травня

Смертельна ДТП сталася на Київщині (ФОТО)

Чому відбудову на Херсонщині поставили на паузу?

Шольц і Макрон проведуть таємну зустріч в Парижі напередодні візиту Сі

«Весь світ донатить». На «Євробаченні» збирають гроші на відбудову розбомбленої української школи

«У мене є стратегічна мета – Росія не може перемогти в Україні» – Макрон в інтерв’ю The Economist

Заполітизованість чи безгосподарність держави: в КМДА прокоментували ситуацію з Поштовою площею — чи є загроза колапсу

закон про«іноагентів» ставить під загрозу євроатлантичну інтеграцію Грузії

Мешканців Київщини попередили про зміни в роботі громадського транспорту

як вони з’явилися у Європі та стали угорцями

Кулеба пояснив, чому Росію не запросили до Швейцарії на саміт миру

Президент звільнив очільника Департаменту кібербезпеки СБУ Вітюка

Чому не можна прасувати постільну білизну, чим це може бути небезпечно

Стало відомо, де у Києві сьогодні будуть продуктові ярмарки

Уряд працює над обмеженням супутникової зйомки території України – Міноборони

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ