Здоров'я Медицина Новини У фокусі

Пятый президент Украины госпитализирован в одну из киевских больниц

Пятый президент Украины госпитализирован в одну из киевских больниц

Також коронавірус підтверджено у доньки, повідомила супруга політика Марина Порошенко. Про це пише NW за інформацією зі сторінки ЄС у Facebook.

“Друзі, наша родина щиро вдячна за підтримку кожному. Сьогодні з COVID-19 боряться мій чоловік і наша донька. Петро Олексійович госпіталізований в одну з київських лікарень, яка лікує хворих на коронавірус. Попри те, шо мій чоловік має двостороннє запалення легень, він має сильну волю і демонструє її у боротьбі з хворобою. Він чітко дотримується прописаного протоколу лікування. Тепер щодо ситуації в лікарнях Києва – вона вкрай погана. І я знаю про це далеко не у зв’язку з хворобою чоловіка.

З самого початку епідемії коронавірусу, наш Фонд, ще навесні, переорієнтував свою діяльність на боротьбу з COVID-19. І забезпечував захисні костюми, маски, противірусні окуляри, пульсоксиметри, постачав сучасні цифрові рентген-апарати і нові апарати ШВЛ. Ремонтував не працюючі.Минуло півроку – влада жодних висновків не зробила. І маємо результат: лікарі вже на межі виснаження, хоч роблять все можливе. В лікарнях не вистачає ліжок для хворих на короновірус, кисневих концентраторів, реанімаційного обладнання. А зі спеціального фонду АнтиCOVID не закуплено навіть жодного апарату ШВЛ!

Поки гроші витрачали на все що завгодно, окрім медицини, влада повністю втратила контроль над протидією пандемії. Ми розуміємо, що в цих умовах всі сили держави мають бути спрямовані на оснащення лікарень і забезпечення системи охорони здоров’я. Ми послідовно будемо над цим працювати.Але зараз українцям, на жаль, доводиться розраховувати тільки на себе і на благодійників. Тому ще раз прошу кожного: користуйтесь масками і дотримуйтесь соціальної дистанції”.


16 Квітня

Україна не стала укладати угоду щодо безпечного судноплавства у Чорному морі

«Ви в Чехії знаєте, що Росія не зупиниться на Україні» – Байден на переговорах із Фіалою

Ці 5 неочевидних ознак говорять про те, що ваша дитина виросте токсичною людиною

На Київщині чоловік трагічно загинув під колесами потяга

Чому портовий Бердянськ не став другою Одесою?

Чехія законтрактувала для України 180 тисяч снарядів і шукає ще 300 тисяч – Фіала

15 Квітня

Атака Ірану проти Ізраїлю демонструє важливість мобілізації всіх сил вільного світу на захист глобальних кордонів демократії – Олександр Левченко

У Києві на Оболоні будують новий міст на Дніпрі: коли його відкриють

Уряд Нідерландів обіцяє ще 4,4 мільярда євро допомоги для України

«Вчила дітей українських традицій, а тепер бережемо російські?». Історія переселенки з Запоріжжя, яка прожила понад пів року в окупації

Кабмін вважає недоцільним використання коштів на телемарафон для потреб ЗСУ

Байден закликав Конгрес терміново схвалити допомогу Україні та Ізраїлю

У Київській області людям оплачуватимуть ремонт будинків: подробиці

Чому портовий Бердянськ не став другою Одесою?

Зеленський у Чернівцях зустрівся з делегацією Світового конгресу українців

СКУ закликав українців у Росії долучатися до руху опору

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ