Новини Спорт

Різдвяний подарунок для фанатів боксу, Усик та Ф’юрі підписали довгоочікуваний контракт

Різдвяний подарунок для фанатів боксу, Усик та Ф’юрі підписали довгоочікуваний контракт

Про бій Усик-Ф’юрі не говорив хіба що лінивий, навіть люди, які не цікавляться боксом це все одно обговорювали. А все тому що наш українець вже намагався домовитись про поєдинок із британцем, після перемоги над Ентоні Джошуа оголосив будучи на ринзі, що тепер хоче бій із Ф’юрі, повернути той самий пояс додому в Україну, який британець забрав у Володимира Кличка. Але Ф’юрі як ми знаємо ніякий не циганський король (як він себе називає), а хіба що вередлива принцеса (вибачте за сарказм), а все тому, що своє життя він показує у так названому гумористичному форматі, хоча це просто постійні образи, крики, матюкливі слова в адрес своїх суперників. Схоже старший Ф’юрі не виховував свого сина як треба та не навчив хорошим манерам, хоча судячи з поведінка батька британця, він себе веде так само, нещодавно захотів провести поєдинок із легендарним Майком Тайсоном. 

       Якщо сімейка Ф’юрі роблять із усього шоу, але не наш Олександр Усик, так як Сашко серйозна людина, він хоче перемогти балабола британця, залишити після себе велику пам’ять у боксі, стати прикладом для майбутніх поколінь. Усик показав, що на відміну від Ф’юрі його не цікавлять гроші, так як на минулих переговорах, він погодився на 30%, а британцю би дісталося 70%. Ф’юрі весь час ображає нашого чемпіона глузливими словами, жартами та нецензурною лексикою, вважає його слабаком. Але давайте дещо пригадаємо, хіба не Ф’юрі після перемоги над нашим Володимиром Кличко, уникав весь час реваншу від Володі, потім була депресія, алкоголь, наркотики, зайва вага, а як гроші закінчились, знову вирішив повернутись у бокс. Як раз все це і показує Ф’юрі зі слабкої сторони, в нього немає сили волі, витривалої психіки, спокою, вміння розпоряджатися грошима і славою, адже випробування славою і грошима він успішно провалив (а як інакше сказати).

       Що буде на цей раз точно невідомо, так як ми впевнилися, що циганська принцеса не відповідає за свої слова. Британське агентство боксерських промоутерів Queensberry Promotions дало офіційне підтвердження, що Усика та Ф’юрі підписали контракт. У планах компанії провести бій 23 грудня 2023 року, хоча це можливо буде і січень 2024 року. Місцем проведення буде країна, яка активно витрачає гроші на розвиток спорту (але не будемо рахувати чужі гроші), це Саудівська Аравія, шукали воду у пустелі, а знайшли нафту. За організацію поєдинку відповідає саудівський радник при королівському палаці і голова Головного управління у справах розваг у Саудівській Аравії – Туркі ібн-Абдул-Мухсін (наче без помилок записали).

      Цей бій буде незвичайним не тільки тому що зустрінуться два найвідоміших боксера сьогодення, а тому що переможець стане абсолютним чемпіоном світу у суперважкій ваговій категорії, останній такий бій переміг Леннокс Льюїс у не такому далекому 1999 році, як наприкінці  ХХ століття.

     Наприкінці жовтня, тобто через місяць якраз у Саудівській Аравії Ф’юрі проведе поєдинок із камеруно-французьким боксером  Френсісом Нганну, який наразі проживає у Сполучених Штатах. Цікаво, що якщо Нганну переможе Ф’юрі, наприклад Майк Тайсон впевнений у його перемозі? Або, що Ф’юрі отримає травму після поєдинку чи у нього почнеться депресія? Тим паче сам Нганну дуже незадоволений, що його майбутній суперник підписав контракт з іншим боксером до поєдинку з ним. Камерунець навіть ображається, що не вірять в його перемогу, але навіть Ф’юрі наголошував, що цей бій Нганну принесе чималі гроші, отже в пріоритеті все ж таки гроші. 

      Хочеться сказати циганській принцесі (ну хай буде королю), що він повинен відповідати за свої слова, знизити свою вередливість, образи та лайки залишати при собі, а не влаштовувати кожен день шоу у своїх соціальних мережах.

І ще дещо, Ф’юрі написав, що Усик середньоваговик з жахливою щербатою посмішкою, а що ж про це думає найкращий друг Ф’юрібоксер Джозеф Паркер, адже в нього точно така ж посмішка як і в нашого Олександра, британське спортивне видання навіть порівнювало якось їхні посмішки, що в українця і в новозеландця дуже схожі.

Отже пан чи принцеса Ф’юрі ображаючи когось ви можете образити і своїх рідних та близьких вам людей, набирайтесь розуму, він вам знадобиться, адже ваш майбутній суперник український богатир Олександр Усик має крім сили ще і великий розум та кмітливість.


27 Квітня

в Держдепартаменті передбачають «швидкі зміни» на фронті

Уряд Данії погодив додаткові 590 мільйонів євро військової допомоги Україні у 2024 році

Де зустрітися з друзями: ТОП-5 барів Києва з найсмачнішими коктейлями

«Українець свідомого вибору». Що зробило Казимира Малевича творцем сучасного мистецтва?

Уряд збільшив суму мікрогрантів для Харкова – Шмигаль

Остін оголосив про виділення США 6 мільярдів доларів безпекової допомоги Україні

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot та готує до відправки танки Leopard – Міноборони

26 Квітня

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо

У Києві висадять спеціальні рослини та траву, яку не потрібно буде косити

Законодавство України не має інструментів для примусового повернення чоловіків з-за кордону – Фріс

з якою метою і як це може вплинути на війну Росії проти України

Міноборони Естонії заявляє про передачу Україні двох патрульних катерів

Міністра Сольського звільнили з-під варти – Мінагропрод

Майже 30 ударів ножем: на Київщині чоловік напав на знайомого

21-е засідання «Рамштайну» відбудеться 26 квітня

ВАКС вирішив взяти Сольського під варту з можливістю внесення застави

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ