LifeStyle Новини Спорт Суспільство

Ще один потенційний суперник для українського боксера Олександра Усика

Ще один потенційний суперник для українського боксера Олександра Усика

Переможець поєдинку Деонтей Вайлдер


Сьогодні вночі у Сполучених Штатах у Бруклині, відбувся поєдинок між 36-річним американцем Деонтеєм Вайлдером та 38-річним фіном Робертом Хеленіусом. Для обох боксерів це був перший поєдинок за останній рік.  Першим номером експерти вважали саме американця, хоча  два рази підряд програв «циганському королю» Тайсону Ф’юрі, і вже думав піти на пенсію, хоча все ж таки його переконали залишитись – не дарма. 

     Учорашній поєдинок був не цікавим для любителів боксу, так як головним поєдинком вечора був якраз таки бій Вайлдер-Хеленіус. Чому не цікавим, а тому що американець вже укінці  першого раунду відправив фіна у нокаут, вибивши правим ударом назустріч своєму супернику,  на цьому довгоочікуваний поєдинок і завершився. Експерти передбачали перемогу саме для Вайлдера і не помилились. Американець був у чудовій формі, вів себе дуже впевнено, ще б пак, адже поєдинок відбувався у рідній країні, а вдома як ми пам’ятаємо і стіни допомагають.

     Колеги по боксу, які були присутні на поєдинку виказали свою думку щодо блискучої та швидкої перемоги американця, їхні слова збігаються між собою, адже багато з них були впевнені в перемозі Дентея Вайлдера. Ось, що сказав журналісту NW, наш український перспективний боксер Владислав Сіренко, який теж був присутній на цьому поєдинку: «Подивившись бій наживо, можу сказати, що атмосфера була дуже крута на поєдинку, зал був переповнений і всі глядачі максимально вболівали за боксерів. Стосовно самого бою, то я дуже засмучений, що все відбулося так швидко і настільки погано для Хеленіуса».

Вайлдер в очікуванні поєдинку

     Нам зрозуміло, чому Владиславу Сіренко було прикро за Хеленіуса, так як саме пан Владислав допомагав готуватись фіну для бою з Вайлдером, вони були спаринг-партнерами (примітка журналіста).

    Менеджер Олександра Усика наголошував, що якщо їхній команді не вдасться домовитись про бій з Тайсоном Ф‘юрі, то Олександр ймовірно проведе бій із Деонтеєм Вайлдером. Це було сказано ще до швидкої перемоги американця сьогодні у Брукліні, тому велика вірогідність, що ми зможемо побачити поєдинок між нашим паном Усиком та містером Вайлдером. Сам же американець теж хоче поєдинку з українцем, у нього в планах забрати титули у Олександра, тобто перемогти.

Деонтей Вайлдер та Роберт Хеленіус

     Для Олександра Усика бій із Вайлдером може бути, так званою репетицією перед поєдинокм з Ф‘юрі. Вайлдер хороший боксер і сьогодні вночі він це довів, а Усик наразі очолює рейтинг світових суперваговиків боксу, тому про «забрати титули» нехай американець ще як слід подумає, так як можливо якщо Олександр його переможе, то Вайлдер впаде у звичну для себе депресію та  піде  на пенсію. 

Український боксер Владислав Сіренко та Роберт Хеленіус

20 Травня

У Київській області поширюється небезпечне захворювання

Уряд повідомляє про розширення критеріїв для бронювання працівників ОПК від мобілізації

Прем’єр Хорватії у розмові із Зеленським підтвердив участь у Саміті миру

Влада України залишається законною та легітимною – Олександр Левченко

Смертельна ДТП у Києві: загинула дитина (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Українські традиції судноплавства Дніпром і Чорним морем

В чем разница между темным и светлым пивом

260 тисяч чоловіків оновили дані – у Міноборони розповіли про оновлення в застосунку «Резерв+»

3 найпростіші способи, які тобі допоможуть розігнати метаболізм і худнути швидше

Зеленський щодо ситуації на фронті

Посадових осіб КП “Київтеплоенерго” планують перевірити: у КМДА заявили про тиск

Чергове засідання «Рамштайну» відбудеться 20 травня

19 Травня

Форум Investman виходить на міжнародний рівень

як відбудовують Миколаївщину під час війни?

Зеленський закликав Польщу спільно протидіяти атакам Росії на газову інфраструктуру на заході України

МЗС РФ оголосило британського військового аташе персоною нон ґрата

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ