Новини Спорт

Українські боксери = як завжди непереможні

Українські боксери = як завжди непереможні

Oleksandr Usyk (left) speaks with his manager during the weigh in at the King Abdullah Sport City Stadium in Jeddah, Saudi Arabia. Picture date: Friday August 19, 2022. (Photo by Nick Potts/PA Images via Getty Images)


Українські боксери не перестають нас захоплювати своїми досягненнями та звісно ж – перемогою. Наша гордість Олександр Усик готується до поєдинку, який відбудеться  у Польщі, країні, яка підтримує та допомагає нам. Бій Усика відбудеться у місті Вроцлав. В цей же вечір ще один наш боксер Денис Берінчик проведе поєдинок, як то кажуть на розігріві перед основним боєм ( головним героєм буде, звісно ж Олександр Усик), передає NW.

      Але це все відбудеться у серпні, а у цьому місяці нам теж є чим похвалитись. 22 липня наш боксер Сергій Богачук провів свій поєдинок у Сполучених Штатах проти екс-претендента із Гани Патрика Аллоті. Сергій захистив своє звання чемпіона Континентальної Америки за версією WBC у першій середній вазі. 

       Від самого початку поєдинку Богачук зайняв позицію у центрі рингу, періодично змушував суперника Аллоті протирати спиною канати рингу. Патрік Аллоті активно намагався протистояти та тікати від ударів але це виявилося для нього складним завданням, так як наш боксер чітко «зрізав» кути рингу, постійно пресингував чітко, жорстко та агресивно (як виявили експерти). Боксер із Гани вже у першому раунді пішов на розміни, який завершився пропущеним правим хуком прямо у щелепу. Не дивлячись на те, що Аллоті не збирався покидати ринг, рефері вирішив зупинити поєдинок. 

      Звісно ж глядачі очікували більшого і не такого швидкого закінчення але рефері було видніше. Таким чином наш українець швидше впорався із африканським суперником та зекономив сили для майбутніх поєдинків. Хоч деякі експерти відмітили, що рефері вчинив не правильно і що Сергій переміг би і без його допомоги, а так все було неначе «зговір» але Аллоті сам винен, адже впав прямо обличчям на підлогу після такого сильного правого хуку.  Щоб там не вважали деякі експерти але перемога за Богачуком.

     Інший наш українець із незвичайним ім’ям Арнольд Хегай (який родом з Одещини), у відомому місті Арабських Еміратів Дубай, також 22 липня переміг боксера із Нікарагуа Фредді Лайнеса. Поєдинок був непростим, адже Лайнес постійно налягав на силові джеби, дуже вже хотів тримати нашого боксера на відстані. Але Хегай вибрав тактику неквапливого пресінгу та спочатку придивлявся до суперника, йому вдавалося не складно виходити на середню дистанцію. Особливо Хегаю вдавалося запускати ліві хуки в голову суперника. 

      Боксер із Нікарагуа почав розуміти, що бій буде непростий, так як  силовому протистоянні значно поступається українцю. Лайнес пропустив правий хук в голову від українця, а той почав добивати суперника. Хегай своїм лівим хуком у голову супернику відправив у нокдаун, який хоч і піднявся але міг ледве стояти на ногах. А вже у четвертому раунді третій нокдаун жобив таки Лайнеса, хоч він зміг знову піднятися на ноги але рефері вирішив закінчити бій (нікарагуанець був не проти такого рішення).

      Також на минулому тижні  ще один наш боксер Богдан Миронець  у Великій Британії переміг британського боксера Каш Алі. Не дивлячись на те, що експерти відмітили, що у нашого боксера немає хороших ударів, він весь бій перегравав суперника у швидкості рук, легко тримався на ногах, чудово комбінував та добре робив перехвати. Британець пресингував, навіть ховався за високим блоком але в атаках майже нічого не робив та рідко робив джеби. А Миронець навпаки ще здалеку перегравав суперника, наносив серію ударів і постійно розривав дистанцію. 

      Не дивлячись на те, що у 4-му раунді ініціативу першого номера перехватив Каш Алі та дав волю своїм кулакам по українцеві, але у вирішальному раунді британець отримав травму ока, що зменшило його силову міць. Суди віддали одноголосно перемогу Богдану. Все чітко, зрозуміло і головне – чесно. 

     Щиро  вітаємо наших боксерів із чудовими перемогами та бажаємо міцного здоров’я (що є головним для боксера) майбутніх перемог, сили духу та мирного неба над головою. Все буде Україна!!!


27 Квітня

Стало відомо скільки об’єктів на Київщині змогли відбудувати після обстрілів

Україна і «китайська Європа». Чого очікувати від візиту очільника Китаю?

Ташева прочитала лист кримського політв’язня Нарімана Джеляла у його день народження

в Держдепартаменті передбачають «швидкі зміни» на фронті

Уряд Данії погодив додаткові 590 мільйонів євро військової допомоги Україні у 2024 році

Де зустрітися з друзями: ТОП-5 барів Києва з найсмачнішими коктейлями

«Українець свідомого вибору». Що зробило Казимира Малевича творцем сучасного мистецтва?

Уряд збільшив суму мікрогрантів для Харкова – Шмигаль

Остін оголосив про виділення США 6 мільярдів доларів безпекової допомоги Україні

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot та готує до відправки танки Leopard – Міноборони

26 Квітня

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо

У Києві висадять спеціальні рослини та траву, яку не потрібно буде косити

Законодавство України не має інструментів для примусового повернення чоловіків з-за кордону – Фріс

з якою метою і як це може вплинути на війну Росії проти України

Міноборони Естонії заявляє про передачу Україні двох патрульних катерів

Міністра Сольського звільнили з-під варти – Мінагропрод

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ