Новини Спорт

Український боєць змішаних єдиноборств Ярослав Амосов та його перемога на турнірі в Ірландії

Український боєць змішаних єдиноборств Ярослав Амосов та його перемога на турнірі в Ірландії

Ярослав Амосов


 Ярослав Олександрович Амосов це український боєць змішаних єдиноборств бойових мистецтв ММА. Він представляє напівсередню вагову категорію і є на даний час непереможним, тобто не зазнавав поки що поразки. Почав свою професійну кар’єру у 2012 році. Має зріст 183 сантиметри та приблизно 77 кілограм. Амосов є діючим володарем поясу ліги у напівсередній вазі. Початок кар’єри відразу розпочалась успіхом, так як саме у 2012 році він завоював Кубок Європи по бойовлму самбо. У 2015 році Ярослав Амосов  за визначні спортивні досягнення удостоєний почесного звання «Заслужений майстер спорту України», передає NW

   25 лютого 2023 року Ярослав Амосов поовів свій поєдинок.  Суперником нашого бійця був американець Логан Сторлі. Бій відбувався у столиці чудової країні Ірландії, місто Дублін. Амосов і Сторлі завершили турнір зі змішаних єдиноборств Bellator 291. Це вже другий поєдинок між українцем та американцем. Перший бій, який відбувся у листопаді 2020 року,  Ярослав переміг але роздільним рішенням судів. На цей раз перемога нашого українця була впевненою, а бій пройшов усі  п’ять раундів.

      Наш український боєць під час поєдинку вів себе дуже впевнено, весь час домінував та доставив проблему Сторлі як розсічення над правив оком ще у першому раунді. Розсічення над оком завжди завдає проблем під час бою, тому американцю на цей раз не пощастило лишитись неушкодженим.  Як би американець не намагався взяти ініціативу поєдинку у свої руки але українець впевнено відпрацьовував свої точні удари, переходячи у наступ з багатоударною серією на кроках зближаючись та проводячи тейкдаун.

Кумедний і веселий Флойд Мейвезер

     На цей раз було очевидно, що нміякого розділеного рішення судів не буде, адже Амосов у кожному раунді чітко показував себе переможцем, а глядачі змогли отримати масу задоволення від перегляду хорошого, якісного, захопливого і не нудного поєдинку.

      Вітаємо нашого бійця змішаних єдиноборств Ярослава Амосова з чудовою перемогою в Ірландії. Ми ще раз показали світу, що українці сильні та непереможні як духом, так і тілом. Перемоги наших бійців роблять переможцями і нас усіх, адже ми об’єднуємося і вболіваємо за наших. Перемога буде за нами.

Флойд Мейвезер із суперником

      Також 25 лютого фанати боксу мали можливість побачити виставковий поєдинок між улюбленцем мільйонів американцем Флойдом Мейвезером та англійцем Аароном Челмерсом. Бій проходив у столиці Великої Британії місті Лондон. Поєдинок  був більше схожим на шоу (це Флойд вміє робити) та потішив фанів боксу, адже атмосфера була веселою та дещо кумедною, так як Мейвезер періодично не тільки боксував, а й відтанцьовував та піддразнював свого суперрника. Експерти навіть відмітили, що американець просто «клеїв дурня», так як Мейвезер замість відпочинку між раундами крім танців, сидіння зверху на канатах та постійної посмішки ще й вступав у спір з командою Челмерса.

     Американець чудово розумів хто тут зірка та хто улюбленець багатьох фанатів – звісно ж він! Звісно він дещо самовпевнений та моментами хамуватий але все одно викликає усмішку на обличчях глядачів і виглядає все по доброму, дійсно виставковий поєдинок є все ж таки більше шоу, а не спортивне змагання.


26 Липня

Киянам нагадали про ціну втрат української спадщини (ФОТО)

Зеленський заявив про «хорошу динаміку» ракетної програми України

в Угорщині погрожують блокувати кошти Фонду миру, поки Україна не дозволить транзит нафти «Лукойлу»

Вязкости масла

як підприємства в окупації працюють на потреби армії РФ

Богдан Шевчук: легендарний командир, який змінює хід війни

У НАТО відреагували на падіння уламків російського дрона у Румунії

У Києві анонсували зміни на транспортних розв’язках

Легалізації захоплених українських територій військовим шляхом мабуть не відбудеться – Олександр Левченко

Делегація України відмовилася від участі в засіданні Радбезу ООН під головуванням Росії – коментар

Погане самопочуття після масажу – це норма: 7 симптомів, через які не варто перейматися

Зеленський анонсував «більше інформації» щодо розслідування вбивства Фаріон завтра

Відключень світла, опалення та води не уникнути: хто зимою опиниться у гірших умовах

Залежні від Росії. Як Угорщина і Словаччина сваряться з Україною через російську нафту?

Пройти «між крапельками» національної безпеки та релігійної свободи. Що відбувається із забороною УПЦ (МП)?

Очільник Пентагону про російські й китайські військові літаки біля Аляски: «це не стало несподіванкою»

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ