Культура Новини Технології У світі

Український енергетик NON STOP, який з’явиться у грі S.T.A.L.K.E.R. 2, представлять на Gamescom 2024 – найбільшій у світі виставці відеоігор


Енергетичний напій NON STOP буде представлений на європейській виставці відеоігор Gamescom 2024, яка відбудеться 21 – 25 серпня у місті Кельн (Німеччина). Енергетик зможуть спробувати геймери, які завітають до стенда Xbox, аби познайомитись з новою демоверсією S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля.

Ця подія відбудеться в межах колаборації групи компаній «Нові Продукти» (яка є виробником NON STOP) та розробника GSC Game World, адже NON STOP стане елементом гри у продовженні культової серії S.T.A.L.K.E.R.

Gamescom є найбільшою виставкою відеоігор у світі за площею та кількістю відвідувачів. У 2023 році її відвідали понад 320 тисяч людей з сотні країн світу. Організатори очікують, що цього разу гостей буде ще більше, оскільки вже на етапі початкової реєстрації кількість зареєстрованих учасників зросла на чверть, порівняно з минулим роком.

У програмі Gamescom 2024 – турніри з кіберспорту, костюмовані косплей-вечірки, знайомства з героями індустрії. За день до відкриття – 20 серпня – пройде Gamescom Opening Night Live (в online форматі) з анонсами та демонстраціями нових ігор від розробників з усього світу. 

«Презентація демоверсії S.T.A.L.K.E.R. 2 стане однією з ключових точок тяжіння на Gamescom 2024. Паралельно ми запропонуємо геймерам, які приїдуть з різних куточків світу, спробувати український енергетичний напій NON STOP. Тож для фанів це буде не просто тест гри, а максимально реалістичний досвід: NON STOP надаватиме сил персонажам у S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля, а в реальному житті цей напій додаватиме енергії самим гравцям, а отже, допоможе  ще більше зануритись в атмосферу всесвіту S.T.A.L.K.E.R. Нам дуже приємно, що ця потужна колаборація вкотре приверне увагу до України і талановитих й інноваційних проєктів, які здійснюються тут», – підкреслив директор з маркетингу групи компаній «Нові Продукти» Борис Цомая.

2024 08 21 Non Stop Gamescom

NON STOP – енергетичний напій з підвищеним вмістом кофеїну й таурину, в поєднанні з вітамінним комплексом. Швидко дає відчутний приплив сил та енергії, підвищує фізичну витривалість та розумову активність, знижує відчуття втоми й покращує емоційний стан. Цей напій створений для тих, кому замало 24 годин на добу, хто зайнятий активною роботою чи навчанням вдень, і прагне насичено проводити вільний час.

«NON STOP стане одним з елементів гри S.T.A.L.K.E.R. 2, який допомагатиме бігти довше, рухатись швидше й підвищити витривалість. А в умовах Зони це часто означає – залишитись живим! В Україні NON STOP вже є лідером ринку енергетичних напоїв, і значну частину цільової аудиторії складають саме геймери. Тож ми впевнені, що і європейські гравці, потенційні партнери та усі представники індустрії відеоігор, присутні на Gamescom, сприймуть наш енергетичний напій з неабияким інтересом. Ми щиро вдячні GSC Game World за круту співпрацю й можливість долучитись до світових подій такого масштабу», – зазначила Медіадиректорка групи компаній «Нові Продукти» Анна Малахова.

Колаборація NON STOP та S.T.A.L.K.E.R. має довгу історію. Вперше енергетичний напій з’явився ще у дебютній частині – S.T.A.L.K.E.R.: Тінь Чорнобиля у 2007 році. За сюжетом гри, енергетик можна було купити у торговців, інших сталкерів, або просто знайти у схованці. Цього року напій NON STOP Original повернеться в осучасненому дизайні у S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля – останню версію відомої серії, що завдяки безпрецедентним масштабам, просунутій графіці та насиченій атмосфері, обіцяє стати найкращою мандрівкою всесвіту S.T.A.L.K.E.R.

Нагадаємо, трилогія S.T.A.L.K.E.R. (розробник GSC Game World) вийшла у 2007 – 2009 роках і захопила геймерів реалістичним зображенням чорнобильських пейзажів та моторошною естетикою всесвіту, сповненого мутантів, аномалій та сталкерів – шукачів пригод, які прагнуть розгадати секрети зони відчуження.


12 Вересня

прем’єрка Латвії у Києві згадала про загрози з боку РФ й Білорусі

На Брянщині збільшиться число паралімпійців-інвалідів, що повернулися з “СВО”

Президент Естонії прибув до Києва з візитом

«Ми обговорили далекобійні удари, передам інформацію Байдену» – Блінкен у Києві

“Подвиги”, на які здатен звичайний майонез: усуне плями від мокрого кухля і допоможе зняти етикетки

уряд Британії ухвалив рішення дозволити застосування Storm Shadow по цілях в РФ

без традиційного ярмарку, але обіцяють розмову з британським письменником Рушді

Порушення Росією повітряного простору країн НАТО є «тестом на рішучість і єдність» – Сибіга

11 Вересня

Україна може виробляти вдвічі більше дронів, але потрібне фінансування – Зеленський

Від переселенців в Україні до біженців в Канаді – історія українки, яка впродовж десяти років допомагає землякам

прем’єр-міністерка Латвії анонсувала новий пакет військової допомоги для України

як жителі окупованого півдня використовують житлові сертифікати РФ

Гарріс не проти провести ще одні дебати із Трампом у жовтні

Сибіга обговорив зі Столтенберґом оборонне виробництво в Україні та обмеження на удари вглиб Росії

Ніколи не цілуйте домашніх тварин і ось чому

бачимо, які кроки планують у Москві, і будемо діяти відповідно

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ