Здоров'я Медицина Новини

В помощи на лечение нуждается молодая мама Оксана

В помощи на лечение нуждается молодая мама Оксана

Життєрадісна Оксана Лавінська насолоджувалась життям та виховувала малесеньку 2-річну донечку Алісу і навіть не думала про те, що в один момент її життя може повністю змінитись. Після поставленого лікарями діагнозу – високоагресивний рак шлунку G3 4-ої стадії, Оксана почала мріяти лише про одне – про те, щоб у її квіточки-донечки завжди була любляча мама поруч.

20 жовтня 2019 року Оксана звернулась до лікарів, коли в неї відмовила нирка, але вона ніяк не очікувала на такий шокуючий вирок, як високоагресивний рак шлунку G3 4-ї стадії з метастазами. Звісно, після такої новини важко зібратись з думками і жити як раніше, але Оксана зібрала всі свої сили і вирішила боротись проти раку, щоб знову бути здоровою.

На цьому жахливі новини щодо здоров’я Оксани не закінчились. 12 березня 2020 року лікарі діагностували високоагресивний рак грудної залози G3 4-ї стадії з метастазами. В такій складній ситуації не кожен має бажання боротись, багато хто опускає руки, але тільки не ця дівчина. Оксана вирішила, що буде боротись і йти до кінця заради своєї дворічної донечки Аліси, яку вона кохає понад усе в своєму житті.

Складність ситуації Оксани полягала у тому, що їй діагностували 2 види раку (рак шлунку та рак молочної залози), обидва на важкій 4-ій стадії. Лікарі були змушені коригувати протокол хіміотерапії і складати його так, аби він підходив до двох видів раку одночасно.
Звісно, такі складні діагнози, поставлені лікарями, спантеличили Оксану та її родичів, але вона почала боротись і вже пройшла 7 курсів сильної хіміотерапії, які на цей час уже роблять прогрес – зупинили ріст пухлини і розповсюдження метастазів. Нещодавно Оксана розпочала нову складну та ще більш діючу хіміотерапію, яка підходить для лікування і раку шлунка, і раку грудної залози.
Всі лікарі кажуть, що єдиним шансом на одужання для Оксани є ефективне, але дороговартісне лікування новітньою імунотерапією препаратом Кітруда (Keytruda) у поєднанні з підтримуючою хіміотерапією. У зв’язку з цим Оксана звертається з проханням про допомогу до всіх небайдужих і тих, хто усвідомлює всю складність ситуації, в яку вона потрапила.

Кітруда (Keytruda) – це дуже дорогий препарат, один курс лікування яким коштує 130 000 грн. Всього Оксані потрібно пройти хоча б 8 таких курсів лікування. На превеликий жаль, молода мама не має фінансової можливості, щоб оплатити таке дороговартісне лікування без Вашої допомоги. Будь-яка фінансова підтримка з Вашої сторони є дуже важливою для Оксани та допоможе врятувати їй життя.

Ми не можемо врятувати весь світ і допомогти всім потребуючим, але якщо кожен з нас допоможе своєму ближньому, то світ буде врятовано.

Тільки разом ми можемо допомогти життєрадісній Оксані втілити її мрію в життя – ростити і виховувати свою дворічну доньку Алісу, якій так потрібна любляча мама поряд. Долучитись до допомоги може кожен бажаючий, зараз будь-яка сума є важливою для хворої на рак Оксани і допоможе врятувати їй життя. Творіть добро і воно до вас обов’язково повернеться.

Реквізити для допомоги:
Номер карти Приват:
5168 7573 4318 7185
Лавінська Оксана Евгеніївна

PayPal: [email protected]


25 Квітня

Дуров анонсував зміни в Telegram для українських користувачів

ТЦК за кордоном не будуть вручати повістки – речник Міноборони

В одному з ліцеїв Київщини з’явилося нове величезне укриття

Шмигаль обговорив потребу України в енергообладнанні із головою казначейства Британії

“Приходьте люди на вечір у Клюб”. Олег Скрипка зіграє великий ювілейний концерт на честь свого 60-річчя

Україна та Португалія розпочали переговори щодо укладення безпекової угоди – ОП

Зроблять твій образ «дорогим»: стильні аксесуари на весну, які вказують на вишуканий смак

Стало відомо, який вирок понесе чоловік за жорстоке вбивство співмешканки

Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку – міністр

24 Квітня

Росія прагне захопити або знищити енергогенеруючі потужності України – Олександр Левченко

У Києві фіксують рекордне водопілля: чи є загроза для столиці

Байден підписав закон про виділення 61 мільярда доларів Україні

спогади про море, любов і унікальні керченські страви

як Росія використовує українські корисні копалини та заробляє на них

Грузія продовжила термін безвізового перебування для громадян України до трьох років

«Беремо до відома». В ЄС відреагували на зупинку надання консульських послуг українським чоловікам за кордоном

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ