Авто Київ Новини Події

В столице ранее судимый водитель UKLON напал на девушку-пассажира, – СМИ

В столице ранее судимый водитель UKLON напал на девушку-пассажира, – СМИ

Ужасная ситуация произошла накануне в столице Украины – по непонятным меркантильным причинам водитель сервиса Uklon жестоко избил девушку-пассажира. В результате нападения у пострадавшей сильные ушибы, а также разбита губа, передает NW со ссылкой на «Погляд» (укр.).

У низці ЧП, які сталися на дорогах Києва останнім часом, цей виділяється особливою безглуздістю і створює відчуття небезпеки та беззахисності у пасажирів таксі.

За свідченням джерел в органах та розповіді самої потерпілої, дівчина, яка працює лікарем, викликала за допомогою сервісу Uklon таксі, після чого на місце прибула машина Subaru Forester АА75**КІ, водій Пробер Р.Ю. (https://www.facebook.com/ruslan.prober, https://www.instagram.com/ruslan.prober/) (телефон 093-200-67-**).

Профиль водителя
Фото Пробера из открытых источников
Информация о судимостях

Але замість виконання своїх професійних обов’язків, таксист вирішив напасти на пасажирку. Сталося це тоді, коли шофер довіз пасажирку до пункту призначення. Коли дівчина передала гроші за послуги, які були чітко зазначені у додатку сервісу таксі, водій несподівано зажадав від неї більше коштів, ніж було передбачено, мовляв, що йому цього мало.

Жалобы на Пробера

Дівчина висловила незгоду з вимогою сплатити понад зазначеної суми і зв’язалася з диспетчером з приводу інциденту. Незважаючи на пояснення диспетчера водієві, що він не повинен конфліктувати з пасажирами, замість того, щоб прийняти оговорену плату та випустити дівчину, він заблокував двері, почав на неї кричати, застосував силу, а згодом став хаотично бити її по голові. Далі хуліган  грубо викинув постраждалу з машини, внаслідок чого вона впала і опинилася на тротуарі, а він спокійно поїхав далі.

Ледве оговтавшись, дівчина відразу ж викликала поліцію та написала заяву, в якій детально описала всі обставини інциденту. Але ніяких подальших дій стосовно порушника наразі не відбувається. Як виявилося згодом, водій Пробер Руслан Юхимович неодноразово мав проблеми з законом, був судимий за розбій, нанесення тілесних ушкоджень, а також порушення правил дорожнього руху. До речі, на світлині в Instagram він зі зброєю в руках. Це вже питання до поліції – чи припустимо та законно, що у неодноразово судимої особи вільно знаходиться вогнепальна зброя?

Ще більше питань виникає до служби таксі: як вони підбирають персонал? Чи не опинитеся ви або ваші близькі у машині з таким водієм? Чому сервіс таксі не турбується про безпеку пасажирів?

В світлі загрозливої тенденції, коли з кожним днем на дорогах Києва зростає кількість смертельних випадків і небезпечних ЧП, постає необхідність прийняття належних заходів доки ситуація повністю не вийшла з під контролю.

Згадайте, як у п’ятницю 13-го водій таксі вбив двох людей і покалічив ще чотирьох. В своєму Instagram він хвалився відео швидкої їзди по Києву з грубим порушенням правил дорожнього руху. Горе-водій Пробер, що готовий за видумані копійки скалічити людину, у своєму Instagram також вихваляється тим, що насправді має лякати. Кожен з нас щоденно перебуває в небезпеці поруч з такими людьми. Але головне питання – як суспільство та правоохоронні органи мають реагувати на такі випадки? Бо, вочевидь, бездіяльність і  безкарність завжди породжує вседозволеність та жорстокість! Бережіть себе!    

Вікторія Приймак     


19 Квітня

Туск закликав польських фермерів відмовитися від блокування кордону з Україною

СБУ затримала помічника Шуфрича: він фінансував росгвардію в Криму

Трамп заявив, що виживання України важливе для США

Танці на могилах військових у Києві? Через поховання героїв на Лісовому кладовищі здійнявся гучний скандал: всі подробиці

«Я оптиміст» – віцепрезидент США за президентства Трампа про майбутнє голосування в Конгресі щодо допомоги Україні

Як зробити шкіру гладкою та ніжною: поради як вирівняти текстуру

ТОП-6 ресторанів з чудовим видом на Київ

«Ви можете нам у книжках понаписувати «Слава Росії». Що відомо про конфлікт із переселенцями в Тернополі

НАТО працює над можливістю передати Україні більше ППО, не лише Patriot – Столтенберґ

18 Квітня

На Київщині рибаки наловили риби на майже мільйон гривень

У МЗС відреагували на заяви Кобахідзе щодо загрози «українізації» Грузії

Пароварка — важный атрибут правильного питания

Арсеній Яценюк: Україна може перемогти, якщо західні союзники невідкладно продемонструють безпрецедентну рішучість

Віцеканцлер Німеччини прибув до України разом із головою компанії-виробника IRIS-T

Очільниця Європейського центробанку виступила на захист заморожених російських активів

У Києві чоловік хотів продати автомат Калашникова

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ