LifeStyle Новини Спорт У світі

З’явився новий потенційний суперник Олександра Усика

З’явився новий потенційний суперник Олександра Усика

Сьогодні вночі на арені Манчестер (Велика Британія) відбувся довгоочікуваний бій між британцем Джо Джойсом та новозеландцем Джозефом Паркером. Суперники домовлялись  у квітні, після поєдинку між Тайсоном Ф’юрі та Ділліаном Вайтом, провести бій  ще у липні місяці, але Паркер відмовився, назвавши причину вагітність дружини свого тренера. Джойс негативно сприйняв інформацію та назвав новозеландця «боягузом» та «л…м», NW

Можливо причина була пов’язана не з тренером,  а в тому що Паркер не був впевнений у своїй перемозі, але все ж таки сторони домовились на проведення бою 24 вересня 2022 року. На боксерських форумах періодично обговорювалось, що боксер, який виграє у цьому поєдинку, буде мати можливість провести бій з Олександром Усиком. Хоча наш українець після перемоги над Ентоні Джошуа, жодного разу не казав, що має бажання битись з переможцем поєдинку Джойс-Паркер, але промоутери все ж таки проштовхували інформацію щодо можливого бою. Олександр після другої перемоги над Джошуа, сказав на ринзі, що наступним суперником він бажає бачити Тайсона Ф’юрі. Наразі незрозуміло, чи буде проходити цей поєдинок в наступному році, бо циганський король наразі тільки весь час принижує Олександра у соціальних мережах, а наш українець як розумна та ввічлива людина ігнорує приниження від цигана-бовтуна. 

Щодо поєдинку Джойс-Паркер, тут є про, що поговорити. Бій дуже порадував фанатів боксу, хоча за декілька днів поєдинків, на форумі писали, що бій буде нудним та нецікавим. Головним претендентом на перемогу букмекери вважали Джо Джойса. Під час фінального зважування, суперники показали рекордну вагу для себе вагу, вага Джойса склала 123.2 кг, а у Паркера 115.8 кг. Фанати помітили, що більша вага пішла тільки на користь Джойсу, його тіло виглядало ідеальним, а ось Паркер виглядав набагато гірше,  більша вага зробила його на вигляд, наче він зловживав фастфудом. замість підтягнутого тіла, він виглядав. Скоріш заплившим. 

Паркер у своїх поєдинках майже завжди йшов другим номером, і на цей раз було ткк само. Джойс нападав, а Паркер відбивався. Ще у другому раунді стало помітно, що новозеландець ледве стоїть на ногах, і в будь який момент може впасти. Але бій пройшов до десятого раунду, так як Паркер упав в нокдаун, ледве не вилетівши за канати рингу та не встиг встати до закінчення відліку рефері, тобто за 10 секунд. 

Це третя поразка Джозефа Паркера за всю його професійну боксерську кар’єру, але ця поразка відрізняється від інших, тому що до цього він програвав по очках, перший раз Ентоні Джошуа, а другий раз Ділліану Вайту, обидва поєдинки проходили у 2018 році. Після двох поразок підряд, Паркер шість разів підряд вигравав у наступних суперників, але чесно кажучи суперники були не надто цікаві та сильні, єдиний виняток – Джуніор Фа, теж новозеландець, якому Паркер програв у любительській кар’єрі. 

Паркер нажаль із самого початку виглядав не дуже, він зазвичай більш впевнений у собі та посміхається виходячи на ринг, але чи зайва вага, чи просто знервування зробили новозеландця не таким привабливим. Передивляючись поєжинок навіть стає дуже шкода Паркера,  (журналіст NW є його давньою шанувальницею), адже 11 раундів він відбивався від Джойса, ледве не падав, весь час його обличчя було у крові, із за постійного розсічення. А коли він впав у нокдаун, ледве не вилетівши за канати рингу та ще й наче скрививши шию, здавалось, що він не підніметься і не зможе ворушити своєю шиєю. На щастя Джозеф Паркер піднявся, гідно привітав свого суперника Джойса та покинув ринг. 

Чи буде дійсно Олександр Усик проводити бій з Джо Джойсом, поки невідомо, можливо йому він нецікаввй як суперник, але фанати боксу жваво обговорюючи поєдинок, змінили с воє ставлення до Джойсу і вважають його гідним супернвком для українця Усика.


27 Квітня

в Держдепартаменті передбачають «швидкі зміни» на фронті

Уряд Данії погодив додаткові 590 мільйонів євро військової допомоги Україні у 2024 році

Де зустрітися з друзями: ТОП-5 барів Києва з найсмачнішими коктейлями

«Українець свідомого вибору». Що зробило Казимира Малевича творцем сучасного мистецтва?

Уряд збільшив суму мікрогрантів для Харкова – Шмигаль

Остін оголосив про виділення США 6 мільярдів доларів безпекової допомоги Україні

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot та готує до відправки танки Leopard – Міноборони

26 Квітня

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо

У Києві висадять спеціальні рослини та траву, яку не потрібно буде косити

Законодавство України не має інструментів для примусового повернення чоловіків з-за кордону – Фріс

з якою метою і як це може вплинути на війну Росії проти України

Міноборони Естонії заявляє про передачу Україні двох патрульних катерів

Міністра Сольського звільнили з-під варти – Мінагропрод

Майже 30 ударів ножем: на Київщині чоловік напав на знайомого

21-е засідання «Рамштайну» відбудеться 26 квітня

ВАКС вирішив взяти Сольського під варту з можливістю внесення застави

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ