Спорт

Ідеальна пара жіночих кросівок: як зробити правильний вибір?


Кросівки вже давно перестали бути тільки взуттям для спорту, кросівки ввійшли в наше життя і стали повсякденним атрибутом в житті багатьох жінок. Раніше кросівки вважалися молодіжним взуттям, але зараз ми бачимо що модні тенденції охопило і доросле покоління, зробивши це зручне взуття невід’ємною частиною гардеробу. Сучасні закони моди дозволяють вписати кросівки майже в будь який образ. Це може бути не обов’язково спортивний образ, хоча звісно для спорту це взуття просто необхідне.

Жіночі кросівки увійшли у наше життя вже давно, але в 2010 році вони перейшли в розряду тільки спортивного взуття до розряду повсякденного. У наш час вже нікого не здивуєш кросівками що одягнені під класичне пальто або юбку, під вечірню сукню, або під літнє платтячко. Ось так це взуття ввійшовши в наше життя зробило його комфортнішим і яскравішим, а образи більш сучасними і оригінальними.

Як підібрати комфортні кросівки?

На що слід звернути увагу перед тим як купити кросівки для жінок https://idealsport.com.ua/women/shoes/sneakers/. Перш за все вам слід визначитися для чого вам потрібні кросівки, для заняття спорту, або для повсякденного життя, сезон покупки, визначившись в метою покупки перерахуємо на що слід звернути увагу:

  • Дизайн кросівок, особливо слід звернути увагу на їх верхню частину, від цього залежить легкість догляду за взуттям. Тканина основа навряд підійде для щоденних занять бігом.
  • Застібки на кросівках. Зараз на поличках магазинів можна зустріти не тільки шнурки, це можуть бути липучки, резинки, карабіни або блискавки.
  • Ортопедичні елементи. Це дуже суттєвий пункт, особливо якщо ви активно займаєтесь спортом, або кросівки основний елемент вашого взуття. Такі елементи як амортизатори, супінатори, устілки, таке взуття буде комфортним і подбає про ваші ніжки.
  • Розмір взуття, здається такий зрозумілий всім критерій, але дуже часто ми не придаємо йому потрібної уваги, взуття не повинно давити, десь заважати, бути тісним. Приділіть підбору розміру велику увагу, і тоді ви знайдете свою ідеальну пару.

Види кросівок

Як би нам хотілось купити жіночі кросівки одразу для всього, це буде складно. Спортивне та повсякденне взуття має ряд відмінностей, такі як дизайн, матеріал, розташування амортизуючих елементів і тп. Ви обираєте прогулянки замість занять бігом, тоді слід звернути уваги на сучасні, стильні моделі.

  • Кросівки для повсякденного життя. Таке взуття повинно мати високу зносостійкість, бути легким і максимально комфортним, зверніть увагу на матеріал та дизайн, ви можете обрати сучасні моделі згідно модних тенденцій.
  • Кросівки для занять бігом. Таке взуття максимально легке, оснащене амортизаторами та міцною жорсткою підошвою, низькими краями.
  • Трекінгові кросівки. Таке взуття дуже зносостійке і розраховане на багатоденне носіння в складних умовах. Підошва жорстка і захищена від ковзання.
  • Кросівки для занять фітнесом. Це максимально легке взуття, по відчуттям схоже на заняття босими ногами. Амортизуючих елементів не багато, тонка комфортна підошва.
  • Кросівки для окремих видів спорту. Баскетбольні мають високі краї, що максимально фіксують гомілку. Амортизатори на високому рівні та товста підошва, зроблять заняття безпечним. Тенісні кросівки мають спеціальні бокові вставки, щоб зменшити навантаження при стрибках та приземлення. Волейбольні мають максимальний захист від ковзання, та гарне зчеплення з підлогою.

Модні тенденції в 2022 році

А наостанок давайте з’ясуємо які саме купити жіночі кросівки в Україні, щоб бути в тренді наступного сезону, адже не залежно від виду діяльності кросівки повинні бути сучасними та доповнювати ваш образ. “Ideal Sport” спеціалізуються на трендовому спортивному взутті та одязі, моделі, що представлені на їхньому сайті обов’язково припадуть вам до душі, і ви зможете обрати саме вашу ідеальну пару.

Білі кросівки. Залишаються в тренді вже не один сезон і стали класикою серед спортивного взуття. Ці кросівки універсальні, вони стильно виглядають під будь який одяг, від джинсів з футболкою до ділового костюму чи романтичного образу.

Кросівки ярких кольорів. Так, так в цьому сезоні любителів ярких образів будуть в тренді. Жовті, зелені, червоні та неонові кольори привернуть до себе максимум увагу і не залишаться не помітними.

Кросівки на платформі або снікерси. Для тих хто не надає перевагу низькому ходу, в цьому сезоні набирають популярності кросівки на платформі, звісно вони значно комфортніші за взуття з каблуком, і відмінно підійдуть для міського стилю.

Кросівки носки. Ця новинка дуже полюбилась модницям за стильність і комфортність. Шкарпетки під таке взуття можна не вдягати, при цьому нога міцно зафіксована, вони відмінно доповнять будь який образ. Кардіган або піджак в поєднання з кросівками носками це трендовий образ цього сезону.

Напівпрозорі кросівки. Нещодавно ввійшли на взуттєвий ринок і одразу заполони його. Дуже практичне взуття на теплі пори року можуть бути доповнення кольоровими вставками, вставками із сіточки. Виглядають дуже ефектно, але не на кожен день, адже на перше місце ставиться саме дизайн, а не комфорт.


26 Квітня

ВАКС вирішив взяти Сольського під варту з можливістю внесення застави

9 помилок у щоденному догляді, які прискорюють старіння шкіри

Викрили міжнародний канал контрабанди наркотиків до України під виглядом дитячих іграшок

Компанія, пов’язана з сім’єю президента Узбекистану, заробила мільйони доларів на контрактах з урядом (розслідування)

тисячі українців незаконно утримуються Росією на окупованих територіях

25 Квітня

У Києві не демонтуватимуть колишню Арку дружби народів: у чому причина

«Складне питання». У Держдепартаменті США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків із-за кордону

Київським учням та освітянам надаватимуть психологічну допомогу у випадку надзвичайних ситуацій

All4Ukraine активно допомагає українським військовим на усій лінії зіткнення

Усі підрядники міноборони РФ платять “відкати”: Олександр Левченко про гучні арешти офіцерів Путіна

Дуров анонсував зміни в Telegram для українських користувачів

ТЦК за кордоном не будуть вручати повістки – речник Міноборони

В одному з ліцеїв Київщини з’явилося нове величезне укриття

Шмигаль обговорив потребу України в енергообладнанні із головою казначейства Британії

“Приходьте люди на вечір у Клюб”. Олег Скрипка зіграє великий ювілейний концерт на честь свого 60-річчя

Україна та Португалія розпочали переговори щодо укладення безпекової угоди – ОП

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ