Публікації Спорт

Несправедливі рішення або як пограбували «Лому»

Несправедливі рішення або як пограбували «Лому»

 20 травня в Сполучених Штатах, у місті Лас-Вегас відбувся поєдинок між нашим українцем Василем «Лома» Ломаченко та американцем Девіном Хейні. Фанати боксу з нетерпінням очікували на цей бій. Хейні нагадує поведінку в дечому схожою на циганського короля-бовтуна Тайсона Ф’юрі, а саме постійними відео-зверненнями до суперників із насмішками, безглуздими погрозами і образами. Американець почав свою роботу ще з передостаннього поєдинку Василя Ломаченка, коли він у костюмі скелета визвав Лому на майбутній бій, передає NW.

     Підготовка до поєдинку супроводжувалась постійними конфліктами зі сторони Девіна Хейні у бік Василя Ломаченка, особливо, його безпідставні наклепи з приводу того, що Лома використовує «брудний бокс».  А після зважування, коли був «дуель поглядів» Хейні штовхнув Лому, викрикуючи образливі слова. Фанати Ломи і Хейні до самого вечора боксу спостерігали за спілкуванням боксерів у соціальних мережах. Якщо Хейні вважає себе непереможним та сильним, то навіщо він влаштовує безглузді шоу (як що це так можна назвати), а привертання уваги через образи, напади це зазвичай у стилі Тайсона Ф’юрі (який доречі наразі у запої).

      Бій боксерів у Лас-Вегасі був дуже конкурентним і до останнього було незрозуміло, хто ж все ж таки виграє, хоча експерти більше схилялись до перемоги Ломи, так як він показав кращу боксерську гру, в нього були кращі та точніші удари.  Але при оголошенні результатів усі три суді віддали перемогу Девіну Хейні.

     Багато колег-боксерів підтримали саме перемогу Василя Ломаченка, серед них  Шакур Стівенсон, Райан Гарсія, Оскар Де Лахойа, Флойд Мейвезер, Теренс Кроуфорд та інші, хоча були деякі, які боялись виказувати свою думку, до прикладу, коли  у новозеландського боксера Джозефа Паркера норовливий журналіст наполяг на інтерв’ю, то той (як зазвичай новозеландець будучи  ні рибою ні м’ясом)  невпевнено відповів, що: «Ну бокс це ж бокс». А Майкл Тайсон винаголосив, що «хто взяв на роботу цих судів?».

    Також  Василя підтримав голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум та сказав, що Лома впевнено виграв у американського боксера, що розізлило Хейні.

     Навіть відомий актор Жан Клод Ван Дамм підтримує Василя Ломаченка і не погоджується з його поразкою. Також пан Ван Дамм абсолютно впевнений, що американські суді просто вкрали перемогу нашого боксера.

     Нажаль, пояси не повернуться поки в Україну, а залишаться  у Сполучених Штатах у Девіна Хейні. Чи є шанс на їх повернення назад поки невідомо, так як американець відмовляється від реваншу. Також незрозуміло чи вдалою буде апеляція. Але як би не було, фанати не перестали поважати, любити  та захоплюватись Ломою. Ми бачимо скільки відомих та впливових людей підтримує нашого боксера, що не може не радувати та зайвий раз доводить, що український бокс чудовий,  гідний та заслуговує на повагу.


27 Квітня

Стало відомо скільки об’єктів на Київщині змогли відбудувати після обстрілів

Україна і «китайська Європа». Чого очікувати від візиту очільника Китаю?

Ташева прочитала лист кримського політв’язня Нарімана Джеляла у його день народження

в Держдепартаменті передбачають «швидкі зміни» на фронті

Уряд Данії погодив додаткові 590 мільйонів євро військової допомоги Україні у 2024 році

Де зустрітися з друзями: ТОП-5 барів Києва з найсмачнішими коктейлями

«Українець свідомого вибору». Що зробило Казимира Малевича творцем сучасного мистецтва?

Уряд збільшив суму мікрогрантів для Харкова – Шмигаль

Остін оголосив про виділення США 6 мільярдів доларів безпекової допомоги Україні

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot та готує до відправки танки Leopard – Міноборони

26 Квітня

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо

У Києві висадять спеціальні рослини та траву, яку не потрібно буде косити

Законодавство України не має інструментів для примусового повернення чоловіків з-за кордону – Фріс

з якою метою і як це може вплинути на війну Росії проти України

Міноборони Естонії заявляє про передачу Україні двох патрульних катерів

Міністра Сольського звільнили з-під варти – Мінагропрод

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ