Новини Спорт

Самовпевнений боксер, який дуже хоче поєдинок з Олександром Усиком

Самовпевнений боксер, який дуже хоче поєдинок з Олександром Усиком

Олександр Усик та Джозеф Паркер


Олександра Олександровича Усика знає кожен українець, від малечі до людей пенсійного віку. А все тому що пан Усик гідно представляє нашу країну на боксерському рингу. Він очолює усі можливі рейтинги боксерів супер-важкої ваги. Крім того у такий тяжкий для України час його фонд  «Фонд Олександра Усика» допомагає людям, які постраждали внаслідок військових конфліктів та потребують допомоги, передає NW.

     Тому не дивно, що багато боксерів мріють вийти на ринг і позмагатись з нашим богатирем. Навіть Артур Бетербієв (чеченець за національністю але виступає під флагом Канади), який взагалі виступає у напів-важкій ваговій категорії.  Ну. Що ж чеченцю-канадцю Бетербієву залишається тільки мріяти про двобій з Усиком, а як щодо інших?

     Пан Усик планує виходити на ринг проти «циганського клоуна», вибачте «короля» Тайсона Ф’юрі, який весь час обзиває нашого Сашка «кроликом». Але як ми знаємо що Ф’юрі постійно влаштовує своєрідні шоу перед кожним поєдинком дразнячи та обзиваючи своїх суперників. Після закінчення своєї боксерської кар’єри з нього вийде непоганий аніматор чи клоун.

     Один із найкращих друзів «циганського короля» боксер новозеландець Джозеф Паркер горить великим бажанням вийти на ринг проти Олександра Усика. Про це він ще казав три роки тому, після своєї перемоги над слабким суперником. Ходили чутки, що Усик та Паркер наче домовились про можливий поєдинок але новозеландець захотів великий гонорар, навіть якщо буде поразка з його боку, начебто Усику іакі умови не сподобались і він відмовився (але інформація  щодо цього не перевірена редакцією NW).

Джозеф Паркер в останньому поєдинку

      Коли Олександр Усик вирішив перейти у супер-важку категорію, багато фанів у формах писали, що найперше з ким йому треба поборотись у новій для себе категорії це Паркер або Чисора. З Чисорою у пана Усика був бій і він його з гідністю та впевненістю переміг, а ось до Паркера черга не дійшла.  У своєму останніх інтерв’ю новозеландець весь час говорив про своє бажання провести поєдинок з українцем, а крім того самовпевнено наголошував, що зможе перемогти Олександра.

Джо Джойс і Джозеф Паркер після поєдинку
переможеного видно відразу

     Навіть клоун-король Тайсон Ф‘юрі, який вище зростом, здоровіше та важче за Паркера,  не впевнений на сто відсотків у своїй перемозі над Усиком. Тим паче 24 вересня минулого року Паркер програв вперше у своїй кар’єрі не по очкам, а впавши у нокаут британцю Джо Джойсу. А як ми знаємо Олександр Усик проводив 5-ти раундовий поєдинок з Джойсом  у 2013 році і виграв у британця.  Тим паче Джо Джойсу довелось «побігати» за Паркером, бо той весь час віддягував з датою поєдинку, тому їхній бій називався «Нема куди бігти», тобто новозеландця виставили боягузом (можливо так і є) і йому довелось провести двобій з британцем. 

     Той поєдинок виявився для Паркера не тільки поразкою у нокдауні в 11 раунді, а і розбитим, закривавленим обличчям та розсіченням правого і лівого ока. Навіщо новозеландець хоче поєдинок з непереможним українцем цілком логічно, адже отримавши поразку у 2018 році  від британця Ентоні Джошуа і втративши пояси та звання «Чемпіона боксу», новозеландець втратив і так невелику  кількість шанувальників і опустився в рейтингу. Після цього він отримав ще одну підряд поразку від іншого британця Діллана Вайта і якщо виходив на ринг, то прроти дуже слабких суперників. Скоріш за все таким способом він нпмагався підняти свою самооцінку і рейтинг. Але поєдинки були ніякі, тільки ще один зухвалий боксер, колишній приятель Тайсона Ф’юрі Дерек Чисора зміг хоч якось розбавити ніякі, сірі бої Паркера, вийшовши два рази проти нього на ринг. Багато хто вже списав Чисору з рахунків, посилаючись на його вік але Паркер не дивлячись на молодий вік, вищий зріст та розмах рук обидва поєдинки з натяжкою переміг зухвалого британця (до речі Чисору наш Усик теж переміг).

Після останнього поєдинку Паркер виглядає краще
ніж із Джойсом

     21 січня поточного року у Манчестері Джозеф Паркер переміг британського боксера Джека  Мессі. Поєдинок як завжди у стилі Паркера, тобто був обраний наперед слабкий суперник. Паркер займає 8 позицію у рейтингу, а Мессі (не плутати з футболістом) займає 50 позицію. До того ж Паркер більше ніж на 14 кілограмів від свого суперника. З Джеком Мессі взагалі не було бажаючих вийти на ринг, а чому згодився Джозеф Паркер? Мабуть тому що хотів підняти свою самооцінку  (перемогою) та заробити гроші, а це новозеландець дуже любить. 

     Хоча й цю перемогу можна назвати « з натяжкою», бо багато букмекерів передбачали перемогу Паркера  нокаутом у перших раундах, а він переміг по очках, не зміг за 10 раундів відправити суперника у нокаут, На цей раз він виглядав краще ніж минулий, так як обличчя було без розсічень над очима і без великих синців. Але експерти назвали цей бій жахливим, занудним, сірим та нецікавим. Хоча британець Мессі намагався весь час використовувати «брудний бокс», зо що був оштрафований рефері.

     Який зиск Олександру Усику виходити на ринг проти Джозефа Паркера? А ніякий, так як поясів у новозеландця немає, рейтинг не такий високий (хоч і входить у першу десятку) і якщо дійсно свого часу вони не змогли вирішити питання гонорарів, то не факт, що Олександр Усик погодиться. Як би ьам не було найголовніше для пана Усика якісно підготуватися до поєдинку та здобути перемогу над «циганським королем-клоуном» Ф’юрі, щоб той побачив хто із них «кролик». Віримо не тільки в перемогу Олександра Усика, а і в перемогу України над окупантами-рашистами. Адже Україна вільна, сильна та незалежна країна. 


28 Квітня

ДТП у Броварах за участі голови РДА: стан потерпілих та де перебуває посадовець

Європарламент не визнав вибори президента Росії та назвав їх «фарсом» – резолюція

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони і чи правдиві заяви рф про його “взяття” – Дмитро Снєгирьов

Міноборони Австралії анонсує пакет допомоги Україні на 100 мільйонів доларів

Зеленський звільнив голову Броварської РДА, якого затримали через аварію

Атака Росії була спрямована в тому числі на газові об’єкти, які забезпечують постачання до ЄС – Зеленський

Забудьте про нашатир: простий спосіб помити вікна без розводів

У Києві чоловік впав у величезну яму: знадобилась допомога рятувальників

Фіно-угри – пасинки держави російської. Як Москва асимілює корінні народи на теренах РФ?

Лубінець звинуватив Міжнародну федерацію Червоного Хреста в «підіграванні російській агресії»

27 Квітня

Стало відомо скільки об’єктів на Київщині змогли відбудувати після обстрілів

Україна і «китайська Європа». Чого очікувати від візиту очільника Китаю?

Ташева прочитала лист кримського політв’язня Нарімана Джеляла у його день народження

в Держдепартаменті передбачають «швидкі зміни» на фронті

Уряд Данії погодив додаткові 590 мільйонів євро військової допомоги Україні у 2024 році

Де зустрітися з друзями: ТОП-5 барів Києва з найсмачнішими коктейлями

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ