LifeStyle

Як правильно солити їжу: пояснення вчених

Як правильно солити їжу: пояснення вчених

Британські вчені впродовж дев’яти років вивчали питання впливу солоної їжі на людський організм і дійшли висновку, що найшкідливішою їжею була та, яку люди солили після того, як її було приготовано.

Фахівці обстежили в рамках роботи 500 тисяч осіб, які готували їжу різними способами і дотримувалися різних звичок у їжі, інформує KURAZH.

Якщо солити їжу після того, як вона була приготована, це може призвести до передчасної смерті. Тривалість життя чоловіків ще менша — вона скорочується на два роки на відміну від жінок, у яких термін знижується на півтора року. Якщо додавати спецію під час приготування їжі, вона не несе такої шкоди.


26 Липня

Киянам нагадали про ціну втрат української спадщини (ФОТО)

Зеленський заявив про «хорошу динаміку» ракетної програми України

в Угорщині погрожують блокувати кошти Фонду миру, поки Україна не дозволить транзит нафти «Лукойлу»

Вязкости масла

як підприємства в окупації працюють на потреби армії РФ

Богдан Шевчук: легендарний командир, який змінює хід війни

У НАТО відреагували на падіння уламків російського дрона у Румунії

У Києві анонсували зміни на транспортних розв’язках

Легалізації захоплених українських територій військовим шляхом мабуть не відбудеться – Олександр Левченко

Делегація України відмовилася від участі в засіданні Радбезу ООН під головуванням Росії – коментар

Погане самопочуття після масажу – це норма: 7 симптомів, через які не варто перейматися

Зеленський анонсував «більше інформації» щодо розслідування вбивства Фаріон завтра

Відключень світла, опалення та води не уникнути: хто зимою опиниться у гірших умовах

Залежні від Росії. Як Угорщина і Словаччина сваряться з Україною через російську нафту?

Пройти «між крапельками» національної безпеки та релігійної свободи. Що відбувається із забороною УПЦ (МП)?

Очільник Пентагону про російські й китайські військові літаки біля Аляски: «це не стало несподіванкою»

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ