LifeStyle

Як правильно солити їжу: пояснення вчених

Як правильно солити їжу: пояснення вчених

Про це розповідає NewsWeek

Британські вчені впродовж дев’яти років вивчали питання впливу солоної їжі на людський організм і дійшли висновку, що найшкідливішою їжею була та, яку люди солили після того, як її було приготовано.

Фахівці обстежили в рамках роботи 500 тисяч осіб, які готували їжу різними способами і дотримувалися різних звичок у їжі, інформує KURAZH.

Якщо солити їжу після того, як вона була приготована, це може призвести до передчасної смерті. Тривалість життя чоловіків ще менша — вона скорочується на два роки на відміну від жінок, у яких термін знижується на півтора року. Якщо додавати спецію під час приготування їжі, вона не несе такої шкоди.


17 Березня

Військовий збір у 2024 році: бюджет отримав 51,2 млрд гривень

Слідчі поліції Києва викрили двох працівників Держслужби з безпеки на транспорті в систематичному отриманні хабарів

В Черкаській області патрульні врятували велосипедиста під час епілептичного нападу

Дочка речника путіна вдруге вийшла заміж та народила дитину: зв’язки, статки та подробиці життя путіністки

Тариф на газ не зміниться до завершення опалювального сезону

Смертельна ДТП під Харковом: загинули водій та пасажирка

Павло Дуров підтвердив повернення до Дубая з дозволу французьких властей

Україна сформувала переговорну групу, закликаючи росію до миру

В Україні зафіксовано зростання цін на салатні овочі

Німецького громадянина, який служив в ЗСУ, екстрадують через зґвалтування

Чо Те Юл обговорив з Андрієм Сибігою долю північнокорейських військовополонених

Укрзалізниця запустила новий поїзд зі Львова до Києва

Рада ЄС виділила Україні 3,5 млрд євро для підтримки реформ

Угорщина виступає проти фінансування постачання зброї в Україну

Круті умови для розвитку та забезпечення свого майбутнього: які переваги дає контрактна служба в ЗСУ для молоді 18-24 років

МЗС України: три ключові принципи для мирних переговорів

БІЛЬШЕ НОВИН