Запечена картопля з начинкою: смачний рецепт
Запечена картопля — це завжди смачно та ситно. А з начинкою вона стане ще апетитнішою.
Начинка може бути якою завгодно, але простий салат із крабових паличок стане в допомозі.
Інгредієнти:
- упаковка крабових паличок;
- три зубчики часнику;
- майонез;
- три великі картоплини;
- рослинна олія;
- петрушка.
Кількість інгредієнтів залежить від розміру картоплин. Якщо вони великі, то знадобиться більше салату, якщо ні — то, відповідно менше.
Дрібно наріжте крабові палички. Пропустіть часник через прес, змішайте крабові палички з часником і майонезом та добре перемішайте.
Картоплю ретельно помийте, змастіть олією, загорніть у фольгу і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів і запікайте приблизно годину. Якщо картопля невелика, то часу потрібно менше.
Готову картоплю розріжте навпіл, м’якоть обережно розімніть і перемішайте із сіллю. Можна додати трохи твердого сиру. Зверху викладіть салат із крабових паличок і подавайте, присипавши дрібно нарізаною петрушкою.