Новини Спорт

Коли вже нарешті домовитесь або, як Усик та Ф’юрі визначали дату поєдинку

Коли вже нарешті домовитесь або, як Усик та Ф’юрі визначали дату поєдинку

Циганський король-базікало Тайсон Ф’юрі


Український богатир та всесвітньо відомий боксер супер-важкої категорії Олександр Усик ще у серпні місяці 2022 року, після другої перемоги над Ентоні Джошуа, викликав на двобій іншого британця – циганського короля Тайсона Ф’юрі. Фанати дуже зраділи, дізнавшись, що буде поєдинок між такими двома відомими боксерами. До то го ж Олександр Усик був присутнім на поєдинку на початку грудня 2022 року, коли  проходив бій між двома колишніми найкращими друзями- Тайсоном Ф’юрі та Дереком Чисорою (останнього українець блискуче переміг). 

Як передає NW, цей поєдинок був лише способом заробітку грошей, ніяких видовищ та неочікуваних подій не було, усі чудово розуміли, що вечір боксу перетворися на вечір бізнесу.  А фанати боксу хочуть дух змагання, неочікуваних поворотів, шалених емоцій та поєдинок найкращих та найсильніших. Усик та Ф’юрі очолюють рейтинги найкращих боксерів. 

Після своєї банальної перемоги над Чисорою, циганський король знаючи, що тут теж знаходиться наш Олександр, викликав його до себе на ринг, не забуваючи весь час насміхатися та ображати словами Усика. Але наш богатир показав себе впевнено, спокійно та зухвало, що викликало повагу  до відомого боксера з боку фанатів спорту.

Перемовини щодо довгоочікуваного поєдинку  весь час заходять у глухий кут, експерти почали сумніватися чи взагалі відбудеться цей поєдинок. Головним винуватцем є сторона циганського короля, хоча тут більше підходить слово «базікало». У соціальних мережах фанати Ф’юрі почали активно виказувати свою позицію, що якщо вже він назвав Усика «кроликом», то чого відтягує підписання контракту і почали втрачати до британця повагу.

Перемовини проходили із варіантом проведення поєдинку Усик-Ф’юрі у Саудівській Аравії, що стало останні роки дуже популярним. Наразі мова йде про проведення бою 29 квітня у столиці Великобританії Лондоні, на стадіоні «Уемблі».  Були перемовини, що українець отримає 40% призового фонду, а британець 60% але на такі умови Усик не погодився.  Врешті решт кілька місяців і сторони дійшли щгоди, що Олександр отримає 30%, а Ф’юрі 70% але британець повинен пожертвувати Україні один мільйон фунтів стерлінгів на потреби ЗСУ.

Наш богатир Олекс Усик

Олександр Усик це дисциплінований, технічний, розумний боксер, який має велике добре серце і надзвичайний патріот своєї країни, він чітко показує, що гроші для нього не головне. Тайсон Ф’юрі хитрий, здоровий, який йде до своєї перемоги боєць але іноді його «шоуменська» поведінка занадто дратує. Свого часу британець отримавшщи перемогу над Володимиром Кличко, не зміг витримати славу, успіх та великі гроші (на деякий час випав із боксу та мав пристрасть до наркотиків і неадекватної поведінки). У Олександра на щастя таких  проблем не було, він гідно вже багато років несе свій титул кращого боксера, не забруднившись ніякими витівками.

Багато чого об’єднує українця та британця, вони обидва мають велику кількість фанатів у всьому світі, кожен з них має свою родзинку, мають репутацію хороших чоловіків, що Ф’юрі разом зі своєю дружиною Періс, що Олександр зі своєю дружиною Катериною знайомі ще зі школи. І головне – ці обидва здоровані щиро  люблять бокс, просто один із них більше любить гроші, а інший хоче стати абсолютним чемпіоном світу (читачі очевидно зрозуміли хто є хто). 

Маємо надію, що ми все ж таки нарешті побачимо довгоочікуваний поєдинок між двома великим боксерами. Віримо у перемогу нашого надзвичайного Олександра Усика та вболіваємо за нього завжди. Перемога понад усе. Все буде Україна.

Олександр з дружиною Катериною
Ф’юрі з дружиною Періс

27 Квітня

Стало відомо скільки об’єктів на Київщині змогли відбудувати після обстрілів

Україна і «китайська Європа». Чого очікувати від візиту очільника Китаю?

Ташева прочитала лист кримського політв’язня Нарімана Джеляла у його день народження

в Держдепартаменті передбачають «швидкі зміни» на фронті

Уряд Данії погодив додаткові 590 мільйонів євро військової допомоги Україні у 2024 році

Де зустрітися з друзями: ТОП-5 барів Києва з найсмачнішими коктейлями

«Українець свідомого вибору». Що зробило Казимира Малевича творцем сучасного мистецтва?

Уряд збільшив суму мікрогрантів для Харкова – Шмигаль

Остін оголосив про виділення США 6 мільярдів доларів безпекової допомоги Україні

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot та готує до відправки танки Leopard – Міноборони

26 Квітня

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо

У Києві висадять спеціальні рослини та траву, яку не потрібно буде косити

Законодавство України не має інструментів для примусового повернення чоловіків з-за кордону – Фріс

з якою метою і як це може вплинути на війну Росії проти України

Міноборони Естонії заявляє про передачу Україні двох патрульних катерів

Міністра Сольського звільнили з-під варти – Мінагропрод

БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ