Риба з овочами у томатному соусі: рецепт
Ця страва ідеально підходить для обідів та вечері, передає KURAZH.
Інгредієнти:
Риба біла – 1 кг.
Цибуля – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Перець солодкий червоний – 1 шт.
Перець солодкий зелений – 1 шт.
Часник – 2 зуб.
Томати консервовані різані – 500 мл
Огірок солоний – 40 г
Орегано – 1 ч. л.
Цукор – 1 ст. л.
Олія оливкова – 2 ч. л.
Перець чилі мелений – 1/2 ч. л.
Перець чорний молотий – за смаком
Сіль – за смаком
Вода – 200 мл.
Приготування:
1.Рибу наріжте порційними шматочками, додайте перець чилі та сіль.
2.Червоний та зелений солодкий перець наріжте соломкою.
3.Цибулю наріжте тонкими півкільцями.Моркву – соломкою.
4.У розігріту сковороду влийте 1 столову ложку олії, викладіть туди цибулю, перець, моркву. Трохи посоліть, обсмажуйте, іноді помішуючи близько трьох хвилин.
5.Подрібніть солоний огірок, часник і викладіть в сковороду.
6.Далі додайте консервовані різані помідори, цукор, посоліть і поперчіть. Перемішайте, накрийте кришкою, тушкуйте на слабкому вогні 5 хвилин.
7.Влийте воду, ще раз перемішайте. Викладіть в соус з овочами рибу. Накрийте кришкою, тушкуйте 5 хвилин. Потім переверніть кожен шматочок, накрийте знову кришкою і продовжуйте тушкувати ще 5 хвилин.